Vilka olika typer av jobb Club Management?

flesta klubbar och liknande inrättningar har människor i arbete klubb förvaltningen att se över verksamheten för klubben eller organisationen. Ägarna till klubben, samt arbetsledare, hjälpa alla klubbens manager att samordna dagliga arbete uppgifter. Club företagsledningen arbetar med anställda och personella resurser för att klubben skall fungera.

En av de typer av jobb klubbens ledning är en båtklubb chef vars ansvar innefattar att interagera med medlemmar och förvaltar småbåtshamnen. Klubben chef övervakar och utbildar personal som arbetar på kajen, övervakar underhåll och ger kundservice. En viktig del av denna ståndpunkt innebär att kunna rekrytera medlemmar för att öka vinsten för anläggningen. Båtklubb chefer har också goda kunskaper om vatten föreskrifter för båtar, första hjälpen, och vatten säkerhet.

Land klubbar är en annan organisation som har jobb klubbens ledning finns. Landet Club Manager övervakar anläggningar på The Country Club, inklusive golfbana och matsal. Andra ansvarsområden är att bibehålla grunderna, anställa personal och följa upp medlemmarnas klagomål.

En bar klubb chef position är en hög profil position på en lounge eller bar. Dessa chefer har ett varierande jobb beskrivning, som kan variera från att umgås med kunder att bogseras lådor drycker från ett förråd. Ofta får baren sätta Club Manager med ansvar för att komma med teman för klubben, som semesterlön teman och evenemang. Ytterligare uppgifter hör att hantera kontanter inlåning, vilket gör scheman för vänta personal och bartendrar och beställning av förbrukningsartiklar.

personer som är intresserade fysisk kondition skulle ha som arbetar i förvaltningen fitnessklubb jobb. Ett fitnesscenter chef har att utveckla och främja fitnessanläggning bland andra uppgifter. Denna professionella måste vara insatt i gym olika fitness-paket och prissättning. Om problem kommer upp bland kunder och utbildare, har denna person för att försöka lösa de frågor medan du fortfarande håller kunden nöjd. Den lämplighetsprövning chef skulle behöva veta om kost och kunna göra kosten förslag till kunderna.

Club chefstjänsterna kräva försäljning och marknadsföring erfarenheter och entreprenöranda. Chefer måste kunna lyssna på förslag från ägare och fundera ut ett sätt att genomföra idéer på klubben. Flexibelt och tålamod krävs för att hantera kundens klagomål och konflikter personal. Några uppställningsplatser kräver chefer att arbeta sena timmar, speciellt på helgerna när klienterna är på plats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.