Vilka olika typer av Middle School Supplies?

börja ett högstadiet år kan en svindlande oskärpa former, resor shopping och kombinationer skåp. För att göra processen så smidig som möjligt, föräldrar och barn bör förstå de grundläggande behoven och förbereda detta. Att göra en enkel lista över mitt skolmaterial och shopping noga kan bidra till att säkerställa en lätt start på skolåret och samtidigt hålla sig till en budget i alla storlekar.

Middle School är en allmän term som vanligtvis beskriver två eller tre läsår, oftast för elever i åldrarna 12-15. I många länder är mitt i skolan används som en övergångsperiod mellan mer bekymmerslös schemaläggning och pedagogiska metoder som används i grundskolan, och de mer rigida krav på high school och college. För många elever, högstadiet vara deras första erfarenhet av förändrade klassrum för varje klass, skriver lång form essäer och slutföra regelbundna tester, såsom midterms och final. Efter att ha mitt skolmaterial som underlättar detta ofta förvirrande process kan hjälpa studenterna göra övergången smidig.

En stabil ryggsäck eller boka väska är ett extremt användbart verktyg för många studenter. Med lite tid att springa tillbaka till ett skåp under klassen dagen får eleverna finna sig i allt högre grad släpa alla böcker för dagen runt på ryggen. Bra ryggsäckar behöver inte vara dyrt, men ska monteras noggrant och medelstora ordentligt för varje elev. Ett felaktigt som ryggsäcken kan leda till muskel stam och även kroniska ryggproblem.

De flesta lärare skicka ut en lista över nödvändiga läroböcker och leveranser i början av varje termin. Mellersta skolmaterial finns ofta tillgängliga på drugstore och skolan leverans butiker, men inte förbise butiker kontorsmaterial och online alternativ shopping. När du söker efter fynd, kom ihåg att köpa i lösvikt kan ofta leda till större besparingar. Ett paket 100 pennor kan verka lite extremt, men den minskar behovet av att på nytt utbud och kan spara ett par dollar i rätt butiker.

Middle skolmaterial kommer ofta varierar beroende på kursschemat av den studerande. En matematik kurs vanligen krävs för mitt elever, men beroende på vilket ämne som konkret kan olika leveranser krävas. Om en student tar geometri, han eller hon behöver rutat papper, en gradskiva och linjal. Algebra studenter, å andra sidan är allt som krävs för att köpa en grafräknare. Kontrollera med läraren för att se om priserna på dyra objekt som grafräknare, det finns ofta begagnade versioner av tidigare studenter.

Kläder kan också vara en del av sökandet efter mitt skolmaterial. I vissa länder måste studeranden ha en särskild uniform som kan köpas via skolan. Vissa skolor i USA har en avslappnad enhetlig politik, som kräver att elever att bära vissa färger eller stilar av kläder, men inte ange ett exakt varumärke. Dessutom kan elever kräver särskilda kläder för klasser såsom gym, eller fritidsaktiviteter liknande band eller kör. Kontrollera med föräldrar av tidigare studenter för begagnade kläder, om budgeten är ett problem. Dessutom anser närmar huvudmannen eller skolan administratören om pengar frågor kan hindra en student från att delta i aktiviteter, många skolor har betalning planer eller fonder stipendium för att hjälpa familjer med ekonomiska problem.

Om möjligt, gör en tydlig uppräkning av mitt skolmaterial innan terminen börjar och ta hand om shopping i en dag. Den första dagen av klass, tar bara några leveranser och inte öppna förpackningar i onödan, så varor kan returneras om de inte behövs. Om budgeten tillåter, överväga att ta ett fåtal personliga poster eller behandlar för den nya studenten. Början gymnasieutbildning är en stor och ofta svåra steg, och ett par artiklar tröst kan gå en lång väg att hjälpa en mitt schooler trivas i en ny miljö.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.