Vilka olika typer av Elementary School Supplies?

grundskolor ger en utbildning för barn från förskola genom femte klass. Folkskolan leveranser nödvändigheter att barn behöver för att komplettera sina kurser. Skolorna själva ge några saker, men föräldrarna oftast måste köpa det mesta av förråden för sina barn. En lista brukar skickas ut några veckor innan skolåret börjar tillåta att familjer gott om tid att köpa lämpliga leveranser. Dessa kan innefatta anteckningsböcker, pennor och andra verktyg.

En penna är en av de viktigaste verktyget ett barn behöver för att fullborda anteckningar, frågesporter och tester. De flesta lärare föredrar svart eller blått bläck, så undvik frestelsen att köpa flera färgade pennor som nu finns. Vissa lärare föredrar svart bläck bara. Förteckningen ges till föräldrar och elever bör ange om läraren har en preferens eller krav.

En penna är också en viktig folkskola utbudet. Den ska komma med ett suddgummi, eller köpa en för att använda i samband med den. Blyertspennor vanligtvis krävs för matematik klasser. De är som används i andra klasser, där förmågan att radera behövs.

Varje barn kommer att behöva minst en förpackning med anteckningsblock papper, vanligen breda radavstånd. Debatt papper ofta kommer i vida och smala eller college-regerade, så föräldrarna ska se till att de köper rätt typ. Äldre eleverna kan ibland vara att hämta college-regerade papper, men mest elementära lärare vet att handstil på utvecklingen av barn inte är redo för förlossning.

Spiral bärbara datorer och bärbara datorer sammansättning ofta falla på listorna elementära skolmaterial. En spiralformad anteckningsbok tillåter sidor dras ut, men den bärbara datorn kan fortfarande se klar innan papperet är helt avtagbar. En komposition anteckningsbok lättare att visa när en sida tas bort, något som många lärare föredrar att se till att studenterna vänder i första försöket exemplar av deras arbete.

korrigeringsvätska är det ämne som hjälper till att omfatta misstag. Många lärare kräver det. Det hjälper dem att undvika att försöka läsa genom klotter och repor att studenterna gör när de röra till på en uppsats eller test. Det kommer i många former, från flytande till gnida-på. Vissa typer kan vara giftiga och innebar Endast för vuxna, så föräldrar bör noga med att läsa etiketten noga innan du ger detta ämne till ett barn.

Folkskola leveranser kan vara kul när det kommer till lunch lådor. Det är ett måste för barn som tar sin lunch till skolan med dem. De finns i alla olika färger och är ofta utsmyckade med figurer från popkulturen, som popstjärnor eller TV tecken show.

De flesta barn kommer också att behöva en linjal. Även om de ännu inte vet hur man mäter på det, lärarna kräver det på sin grundskola leveranser listor som ett verktyg för att hjälpa eleverna att rita eller skriva i en rak linje. Kompasser kan krävas för övre grundskolan betyg. Många skolor skickar också föräldrar en lista över böcker som är åldersanpassad och kommer att diskuteras i klassen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.