Vilka är skillnaderna mellan en Factory Hand och en kontorist?

Factory händer och kontorsanställda arbetar i mycket olika miljöer och gör väldigt olika jobb. Factory händerna arbetar oftast i ett lager, medan kontorsanställda arbetar i en kontorsmiljö. De flesta fabriksarbetare montera eller varor paketet, medan de flesta kontorsanställda itu med att förbereda och /eller analys av information.

Factory händer kallas också montörer eller arbetstagare process. De sätter samman delarna till en helhet objekt eller arbeta med en specifik sub-system för en hel post. Factory händer kan fungera i en produktionslinje i en fabrik eller i en del av ett lager. Uniformer samt skyddsutrustning såsom handskar eller skyddsglasögon kan behövas.

Till skillnad från fabrik händer, inte kontorsanställda vanligtvis inte behöver uniformer eller material säkerhet. Office arbetstagare brukar förväntas bära kläder som lämpar sig för ett kontor som en klänning skjorta och byxor för män och en blus och byxor eller en kjol för kvinnor. Vissa kontor är mer avslappnad än andra och det är upp till kontoret arbetstagaren att klä sig på ett sätt som passar in i särskilt organ kultur.

kontorsanställda ofta sitta i ett skåp framför en dator för de flesta av dagen, medan fabriksarbetarna ofta står eller är fysiskt aktiva hela dagen. Däremot kan en fil kontorist på ett kontor står för större delen av dagen, och vissa fabriksarbetarna kan sitta. Kontorsanställda får in information i en dator eller samla in information från en dator för att slutföra skriftliga uppgifter, medan fabriken händerna ofta använda datorer bara för inventering eller montering-relaterade syften.

Förutom att manuellt monteringsarbete, fabriken händer kan också rena maskiner, kontrollera för defekter i produkter, packa och stapla lådor och lasta och lossa material. Kontorsanställda vanligtvis inte göra någon typ av rengöring eller kroppsarbete. Till skillnad från fabrik händer, kontorsanställda är ofta mer intresserade av mentala aktiviteter såsom balansering ett konto, göra en försäljning eller skriva en rapport.

Både kontorsanställda och händer fabriken kan göra monotona arbetsuppgifter. Ibland både fabrik händerna och kontorsarbetare förändrar sitt jobb med andra arbetstagare undvika att göra exakt samma sak varje dag. Factory händer samt personer som arbetar kontor måste lagspelare som kan följa instruktioner väl.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.