Vilka är de olika typerna av Foodservice utrustning?

Foodservice utrustning kan ordnas i fyra huvudkategorier. Matlagning, städning, matlagning och mat kylning är de fyra huvudområden som behövs när man kör en gästfrihet företag, såsom en restaurang eller ett hotell. Den exakta typer av storkök utrustning som krävs beror på typen och storleken på kommersiella matställe.

Till exempel, även om alla kommersiella kök kräver en ugn, men alla behöver samma storlekar och typer av ugnar. En liten kommersiell pizza ugn som sitter på en bänk kan arbeta för en restaurang som erbjuder pizza tillsammans med många andra rätter, medan en pizzeria kan ha en eller flera stora ugnar för pizzor som kan ta upp en hel vägg i köket. Vissa restauranger och storkök hotell har kommersiell försedd ugn som har fans inne att flytta luften omkring så att maten tillagas snabbt och jämnt. Transportband ugnar är Foodservice utrustning främst i snabbmat och ledig matställen som måltider körs på ett transportband genom en ugn för att laga dem till en uppsättning timer. Uppvärmningen typer av restaurang ugnar hålla mat för att hålla det varmt tills den kan vidtas för att en kund som väntar på en restaurang bord.

Kommersiella köket toppar kan vara gas, elektrisk eller en kombination av båda. En kommersiell spis är oftast mycket större än hushållens kaminer. Förutom en ugn och spis, många restauranger har också fritering utrustning. En kommersiell fritösen är en vagn-liknande enhet med hjul på botten och en stekning enhet på toppen. Ett område som kallas ett sediment zon finns under stekning sektionen och samlar bitar av mat och smet som faller utanför stekt mat. Restaurang Frityrmaskiner används för att göra populära stekt priset som franska frites, smet-belagd fisk och lökringar.

Elektriska kommersiella diskmaskiner är Foodservice utrustning som används i de flesta gästfrihet företag, även om vissa poster i restauranger kan handtvättas. De flesta kommersiella diskmaskiner är stora och starka nog att tvätta stora krukor och massor av smutsig disk på en gång. Food service-distributörer kan också sälja stora industriella sjunker med kranar som kan inkludera spruta slangar hängde ovanför diskbänken området för enkel åtkomst vid rengöring producera eller handtvätt några köksutrustning. Storkök kan ha både diskar och öar kök för matlagning och några anläggningar har stora blandare för att blanda sitt eget bröd och konditorivaror. Milkshake blandare, automater soda och kommersiella kaffebryggare är andra typer av gemensamma restaurangbranschen utrustning.

Kyl-och frysskåp är viktiga restaurang leveranser som alla livsmedel måste förvaras på rätt sätt för både god smak och god säkerhet. Beroende på storleken av köket, en kommersiell kyl-system kan omfatta en walk-in kylskåp eller den kan bara ha en skjutdörr kyl och frys kombination. Vissa hotell och levererar restaurang omfatta frysboxar som liknar hemsömnad utom de i regel är mycket större.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.