Vad tjänster gör Medical Transcription företag erbjuder?

medicinsk transkription företag erbjuder transkriptionstjänster till läkare, sjukhus och kliniker. Medicinsk transkriptionen själv är handlingen att överföra muntliga order från läkare till skriftliga rapporter. Även om många människor erbjuda medicinsk transkriptionstjänster för sig själva som en hembaserad verksamhet, finns fördelar med att både arbeta för och använda sig av en medicinsk transkription företag.

Medical transkription företag kommer i allmänhet att erbjuda någon form av garanterad handläggningstid. Detta kan bestämmas genom sjukhus eller läkare, eller det kan vara ett krav som fastställts av företaget självt, t. ex. 12 timmar eller 24 timmar. En medicinsk transkription företag kommer också att sjukförsäkringen Portabilitet och Accountability Act (HIPAA) certifierad, vilket en del frilansare inte får. Detta bidrar till att säkerställa konfidentialitet och diskretion.

I allmänhet kommer medicinska transkription företag försöker ha samma transkribera arbeta med samma uppsättning av läkare, så de två kan utveckla en förtrogenhet och konsekvens. Men för att förmånen enligt ett företag med en pool av tillgängliga transcriptionists innebär att det alltid kommer att finnas någon där som kan genomföra oväntade arbete eller fylla i medan den vanliga transkribera är på semester. En annan fördel med att hyra en medicinsk transkription bolag är att bolaget kommer att vara där att stå bakom arbetet, det finns ingen tvekan om att anställda har grundligt utbildade och är certifierade transcriptionists. Även om vissa medicinska transkription företag gör lägga ut sitt arbete till frilansare, kommer denna information i allmänhet finnas på bolagets hemsida.

Utöver grundläggande medicinsk transkription, erbjuder många medicinska transkription företag korrekturläsning och "redigering" tjänster. Även om det konkreta innehållet i avskriften är naturligtvis inte redigeras, kan företaget anställa en grupp människor att dubbelkolla rapporterna för fel. Detta säkerställer korrekt och felfri transkript som fortfarande kan fyllas i på en relativt kort tidsperiod.

Många människor kommer in i området för medicinsk transkription hoppas kunna arbeta hemifrån, och det är säkert möjligt . Men till de förmåner som arbetar som anställd i en medicinsk transkription företag är många. De timmar och planerar blir ganska fast, är kunderna garanterade, och många företag erbjuder förmåner, såsom sjukförsäkring och semester. Många kommer också att ge extra träning i medicinsk terminologi. Det är också möjligt att, när du har arbetat för ett visst företag för en tid, kan de tillåta dig att fortsätta ditt arbete hemifrån, så länge det förblir upp till par.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.