Vad krävs på en Business Kreditkort Application?

Ett företag ansökan kreditkort kan vara små eller stora och kan ha många krav. En del av informationen kan behöva samla in före ansökan avser enbart verksamheten. Det kan också vara nödvändigt att lämna ut personuppgifter om ett företag kreditkort ansökan.

En blomstrande affärer med en bra kredithistoria kan ha olika affärsprogram kreditkort än ett nytt företag. Saker en Kreditkortsföretaget är sannolikt att begära innehålla organisationsnummer skatt identifiering. Detta fungerar som ett personnummer för verksamheten och är ett sätt att kontrollera kreditvärdigheten hos den sökande. Andra saker som är efterfrågade kan företag kontaktuppgifter som adress, telefonnummer och namnet på den representant som gäller för kortet. Kreditkort långivare efterfrågar normalt den juridiska namnet på det företag också, vilket innebär att det officiella namn under vilket företaget var organiserad och som kan vara annorlunda än ett vanligare namn till företaget är känt.

personer som söker bör vara beredd att beskriva sin verksamhet, eftersom långivare ofta be om beskrivning. Långa beskrivningar vanligtvis inte behövs, men ett företag kan identifieras som detaljhandel, kontor, tillverkning och et cetera. En annan vanlig fråga om en verksamhet kreditkort ansökan är hur verksamheten är organiserad. Långivare kan vilja veta om företaget har sitt säte och hur, eller om det är en enskild firma eller handelsbolag.

Precis som personlig kreditansökningar ofta begäran lön, ett företag kreditkort ansökan vanligtvis har liknande ansökningar om vinst företaget gör. De kan begära två år eller mer av finansiella rapporter som visar hur mycket pengar verksamheten grosses och nät. Ibland applikationer inkluderar även en begäran om minuter från ett styrelsemöte som tillåter ansöker om ett kreditkort. Detta är en mer typisk begäran med små ideell eller vinstdrivande företag.

Det är ofta så att ett företag kreditkort ansökan har ett område som måste tillhandahålla information om ägarna av företaget. Denna information omfattar vanligen förfrågningar om personliga adresser, telefonnummer och personnummer. Vissa långivare gör företagare bära det juridiska ansvaret för eventuella fordringar om ett företag inte kan betala dem. Ägare kan definieras som alla som äger en andel på 10% eller mer i bolaget, och flera folk heter kan användas för att garantera kortet.

Starka företag som har verifierbara vinster och en historia att betala av sina skulder kan ofta undvika att företagare blir personliga garanter för lån från kreditkortsföretag. Nya företag kanske inte denna lyx. Många finansiella rådgivare föreslår att som ett bolag blir lösningsmedel eller lönsamt och etablerar en stark betalningsanmärkningar, ägare byta till ett kort som inte kräver personliga garantier av denna art.

En del andra ting brukar frågade på ett företag kreditkort ansökan. Ansökan kan undra hur många kort man vill frågor, och vad namn bör vara på sådana kort. Slutligen är en underskrift. Detta verifierar sanningen i all information, och fungerar som ett avtal om att lånevillkor, enligt beskrivningen i ansökan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.