Vad kan jag förvänta att söka federala arbetsförmedlingen?

Den amerikanska regeringen är den största arbetsgivaren i USA, med jobb från kontorister och allmänna arbetskraft till kvalificerade tekniker, till fältet specialister och övre plan förvaltning. Trots detta söker federal anställning inte en snabb eller enkel process, så du behöver förberedas. Federal sysselsättning ansökningar be om en stor mängd information, och så detaljerat som du kan ge. Denna strategi är raka motsatsen till vad du kan ha fått undervisning om söka jobb, så din standard en sida återupptas inte kan vara lämpliga. Men om du förstår processen och ta din tid, kan federal anställning mycket väl vara inom räckhåll.

Det första steget är att hitta och läsa jobbet tillkännagivande. Detta är en detaljerad redogörelse som omfattar befattning och beskrivning, lön rad, tull plats, och kraven bakgrund av intresseanmälningar. Jobbannonser finns på nätet, men vissa organ kan få meddelanden på sina egna webbplatser. Om det finns ett särskilt organ eller en byrå där du vill arbeta, ringa eller besöka dem att ta reda på hur de lägger sina jobbannonser.

Läs och förstå hur arbetstillfällen tillkännagivande grundligt, med utsikt över information här kommer att kosta dig mycket bortkastad tid och möda om du ansöker om en position som du inte är kvalificerade för. Den öppna datum för jobbet tillkännagivandet visa datumintervallet under vilken ansökan paket kommer att accepteras, din ansökan måste lämnas in före sista ansökningsdagen. Var noga med att påpeka tillkännagivandet numret för den positionen, eftersom du måste fylla i detta nummer i din ansökan. Om ett försök krävs för tjänsten, provning information kommer att vara på jobbet tillkännagivande. Skriv tillkännagivandet om möjligt, och samla in erforderlig information innan du börjar ansökan.

AV-612 är en grundläggande federal anställning ansökningsblankett som kommer att be om namn, adress, födelsedatum, personnummer och annan kontakt och frågor bakgrund. De flesta federala myndigheter accepterar AV-612 tillämpas, men kontrollera alltid ditt jobb tillkännagivande för ytterligare krav. Din ansökan paketet är ditt första intryck till byrån, så kontrollera alltid för stavfel. Om du använder en AV-612 som sparas på datorn, uppdatera den varje gång du lämna in ansökan till ett nytt organ. Fyll alltid i jobbet tillkännagivande numret på din ansökan, och hålla en säkerhetskopia om du kallas till intervju.

För de flesta federala program, måste du lämna in ett meddelande om kunskaper, färdigheter, förmågor och andra egenskaper, förkortat KSA eller KSAO på jobbet tillkännagivande. Detta är vanligtvis en berättelse uttalande som beskriver din arbetslivserfarenhet eller utbildning med anknytning till en specifik kompetens som krävs för tjänsten. Din KSAO uttalanden kan göra eller bryta hela din ansökan, så det är mycket viktigt att ge detta avsnitt mycket tid och tanke. Jobbet tillkännagivande kommer att lista särskild kompetens att anställa myndigheterna kommer att titta efter i din ansökan. I KSA uttalande, kommer du att ta itu med dessa kunskaper genom att beskriva någon utbildning eller erfarenhet som gav dig dessa färdigheter.

De flesta federala jobb är fyllt med en förtjänst system, vilket innebär att du rangordnas hur välutbildade du är för tjänsten, oavsett ras, kön eller andra noncontributory faktorer. När du skickar in din ansökan paket eller lämna det på nätet, kommer den att granskas av en personal specialist först. Din ansökan kommer att jämföras med en förteckning över den förmåga som krävs i samband med jobb, och specialist avgör om du är bidragsberättigande eller inte. Alla behöriga sökande får sedan poäng baserat på hur mycket erfarenhet eller utbildning de har, och denna information tas huvudsakligen från KSAO uttalanden du lämnat, så se till att inkludera allt som kan vara relevant. När alla sökande har poäng, en förteckning över de topprankade kandidaterna skickas till hyra agentur.

Typiskt nog kommer byrån intervjua ett antal kandidater från toppen av listan. En federal jobb intervju liknar en anställningsintervju inom den privata sektorn. Du kan ha mer än en intervju, och du kan även bli ombedd att godkänna ett läkemedel skärm, fysiskt och bakgrund kontrollera om hyra. Efter att samtalen kommer hyra tjänsteman är vanligen den ståndpunkt via telefonsamtal till den utvalda kandidaten. Om du inte har valts ut får du ett meddelande om resultaten med posten.

Det är viktigt att komma ihåg att inte frustrerad med processen. Federal jobb är mycket konkurrensutsatt, så ta några minuter för att granska hela din ansökan paket en sista gång innan du lämnar in den, och ha tålamod för ett svar. Anställningsprocessen, från början till slut, kan ta flera månader för vissa positioner. Medan du väntar på att få höra något från en byrå, det är en bra idé att hålla söker andra jobb. Den federala sysselsättning ansökningsprocessen blir lättare varje gång du gör det, jobbannonser uppdateras dagligen, så håll söker nya positioner som de kommer öppna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.