Vad finns skillnader mellan spädbarn och barn Fotografering?

Det finns tre stora skillnader mellan barn och barns foto: närbild bilder, belysning, och utgör alternativ. Framgångsrik fotograferingar av barn i allmänhet kräver mer tid för att förbereda utrustning och rekvisita för att få en produktiv fotosession. Fråga föräldrarna om tupplur och tider utfodring och planerar att din fotosession runt dessa tider.

Ställ kameran till stående och praxis utformningen av fotografi med en vuxen eller en stor docka. Spädbarn har inte mycket tålamod, så du måste träna på att fånga ögonblicket. Fokus skottet på ett öga och sedan flytta fokus en aning så att ansiktet är centrerad. Närbild bilder med skarp bild av ögon skapar en kraftfull bild.

Infant fotografering är vanligtvis en specialitet av kommersiella fotografer. Klasser och böcker finns tillgängliga att ge råd och tekniker för att få högkvalitativa bilder i en mycket begränsad period. Professionella och amatörfotografer både överens om att detta är ett mycket utmanande typ av fotografi.

Lampor för studio barnet fotografering skott bör vara så naturlig som möjligt. Undvik direkt blixt så mycket som möjligt. Det skapar skuggor på bilden och kommer att irritera barnet. I många studio bilder är kläder på ett spädbarn minimal för att undvika överhettning barnet. Var beredd på att röra sig snabbt, eftersom de barn kan bli varm eller kall.

För barn mellan två och fyra år gamla, ändra inställningen till åtgärden eller rörelse alternativ. Åtgärd bilder är vanligare i denna ålder, och fånga andan i denna ålder. Äldre barn kan följa instruktionerna och du kan ha en blandning av porträtt och bilder åtgärder.

Belysning för barnens fotografi skift något så att en blixt kan användas för att fånga aktiviteten av barnet. Försök att ta bilder utanför för att fånga naturlig belysning där så är möjligt. Var lyhörd för deras känslighet för fokuserat starkt ljus och ta pauser i en studiomiljö.

spädbarn och barn fotografi har 20 till 50 standard utgör, beroende på barnets ålder och vilken typ av bild du söker för. Spädbarn utgör brukar delas in i sov-eller genomsökning. Detta ger möjlighet till oberoende bilder där barnet är i fokus.

När barnen blir äldre, de utgör alternativ öka. Prata med föräldrarna eller barnet om sina intressen. Alternativa åtgärder poserar med porträtt. Växla mellan de två håller barnet intresserade och fokus så hög nivå.

Både professionella och amatörfotografer har märkt en tendens till fotografi parter för barn fotografering. Fotografen går till kundens hem eller annan inställning, och mer än två eller tre timmar tar ett stort antal uppriktig, ställde och skott åtgärder. Kunden kan sedan välja bilder som han eller hon vill köpa.

Fördelen med denna typ av spädbarn fotografering är den ökade möjligheten för bra foton. Barnen är i en bekant miljö och föräldrarna är lugnare. Detta förbättrar den allmänna stämningen i gruppen och kan producera avslappnad, glada miner och stora bilder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.