Vad är skillnaden mellan ett landskap entreprenör och en landskapsarkitekt?

Ett landskap entreprenör och en landskapsarkitekt har mycket olika utbildning, uppgifter och förväntningar jobb. Det är viktigt att känna till skillnaden i syfte att säkerställa att du anlita rätt resurser för din landskap projektet. Landskapsplanering är en kombination av vetenskap och konst. Det används för att skapa ett uterum som är hållbar, förnybar och underhållande.

roll både arkitekten och entreprenören är avgörande för skapandet av ett framgångsrikt landskap. Särskild utbildning krävs för varje roll, och de arbetar tillsammans för att omvandla ett plan till verklighet. En väl utformad och verkställande Landskapet är inbjudande, lätt att underhålla och skapar en bekväm atmosfär.

Ett landskap entreprenören är ansvarig för den fysiska arbete av landskapsarkitektur. Dessa entreprenörer skapa lämpliga markförhållanden, installera växter och buskar, och rekommendera stenar och grus. Alla dessa punkter skall vara lämpliga för placering och användningsområde.

För att bli ett landskap entreprenör måste du ta en eftergymnasial utbildning programmet i landskapsarkitektur. Denna typ av program är vanligen ett till två år långa. De obligatoriska kurserna ingår studier av mark, inhemska växter, avloppsvatten, och långsiktig växtskydd. Ytterligare kurser krävs för att erhålla certifiering i driften av entreprenadmaskiner. Landskap entreprenörerna använder ofta denna typ av utrustning.

De flesta framgångsrika landskap entreprenörer startade som ett landskap tekniker. Efter fem till tio år av erfarenhet, de har tillräckliga kunskaper för att starta eget. Det finns två typer av kunder för liggande entreprenörer: privatbostäder och företagskunder.

Privata bostäder som kräver ett landskap entreprenör kan ha stora egendomar eller standard bakgårdar storlek. Sakkunskap behövs för att skapa planen, växt stora träd, och korrekt landskap tillgängliga området. Företagskunder ingår homebuilders och institutioner verksamhet. Dessa typer av kunder underteckna oftast ett årligt serviceavtal för genomförande och upprätthållande av ett landskap design. Bild och försäkringar om hållbarhet är avgörande för dessa kunder.

En landskapsarkitektur är formgivaren av en trädgård eller gräsmatta. De är ansvariga för att skapa planer för att olika höjder, planerad användning, klimat och dränering. Som en del av sina planer, prognoser de hur landskapet skulle se ut i framtiden och välja material som kommer att vara i linje med design.

landskapsarkitekter brukar öppna sina egna privata praxis och tillhandahålla expertis på ett kontrakt. De förbereder ofta och lämna förslag till stora arkitektfirmor för landskapsplanering på både bostäder och kommersiella utvecklingen. Lokala myndigheter hyra ofta landskapsarkitekter för att bistå med förslag på nya vägar, parker och medborgerlig platser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.