Vad är några vanliga anställningsintervju Misstag att undvika?

Job intervjuer är stressande situationer för de flesta av oss. Vi vill göra ett gott intryck och övertyga intervjuaren av vår lämplighet för jobbet. Men stressen av att försöka få en perfekt intervju faktiskt kan få oss att göra misstag. Vi kan ofta undvika många vanliga misstag anställningsintervju genom att planera framåt och öva vad vi ska säga och göra.

1. Underlåta att ordentligt förbereda
Förstå så mycket du kan om företaget innan intervjun. Tanken är inte att förbereda sig för att undvika misstag jobbintervju genom att lära bara statistik om företaget, utan snarare genom att försöka förstå företagskulturen. Läs deras hemsida för att samla tonen-det formella eller informella? Är biografier roliga eller allvarliga? Viktigast, vad är mission och kärnvärden i företaget? Föregripa de frågor du skulle bli tillfrågad och praxis dina svar högt.

2. Att sen
Alla vet att man aldrig ska vara för sent till en anställningsintervju. Ändå händer det. Har dina kläder rena och redo att åka kvällen innan. Sätt din jacka, nycklar och allt du behöver precis utanför dörren innan du går till sängs så det är alla där samtidigt som du försöker få ut genom dörren till din intervju. Låtsas att du ska vara där en halv timme i förväg och sedan vänta på ett kafé i närheten om du är för tidigt.

3. föra Inte viktigt backup dokument
Ta med ett par extra exemplar av din CV om det visar sig du kommer att intervjuas av en panel i stället för en intervjuare. Även om det är definitivt inte en av de värsta misstagen på intervjun om du bara ta en kopia av ditt CV med ett per intervjuare gör att man ser väl förberedd och professionell. Också ta med några rekommendationsbrev. Om du når en punkt i intervjun där du ombeds om din lämplighet för anställningen, sälja dig själv men också ge säkerhetskopiera brev från din mapp eller fall. En reporter som händer ur hans eller hennes publicerade prover vid en intervju har en större chans att få jobbet än en utan prov.

4. utelämnar tack kort
Att skicka ett tack-kort eller ett tack-mail dagen efter intervjun är verkligen uppskattas av de flesta potentiella arbetsgivare. Det gör den sökande verkar både artig och professionell. Detta är en av de vanligaste misstagen anställningsintervju och man kan även göra eller bryta chansen till en andra intervju om andra kandidater uttrycka sin tacksamhet och intresse och du behöver inte. Var noga med att välja ett kort design lämplig för en verksamhet bild, men inte för pretentiöst. Helt enkelt tacka intervjuaren för hans eller hennes tid och nämner att du fortfarande mycket intresserade av läge och hoppas att höra från honom eller henne snart.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.