Vad är några överväganden för Relationen till medarbetarna?

anställda relationer, oftast en del av mänskliga resurser, bör tjäna som en neutral källa till information och stöd för alla anställda oavsett om de är i ledningen eller på frontlinjen. Anställdas relationer rådgivare måste tillhandahålla objektiv rådgivning och vägledning baserat på aktuella lagar som reglerar arbetslivet. Ett företags anställda relationer avdelning som ska vara tillgängliga för hjälp med frågor som arbetsträning, anställd support, medling och prestanda eller klagomål tjänstefel.

Relationen till medarbetarna kan hjälpa chefer och ledare i orientera och utbilda nya medarbetare. Anställdas relationer rådgivare beteende ofta föredrag om ämnen som arbetsrätt samt information om säkerhet i vissa företag. Vissa anställda relationer yrkesverksamma skapa och distribuera företagets handböcker som innehåller företagets policy i förhållande till officiella lagar. Anställdas relationer personal i den offentliga tillbringar mycket tid att tolka komplexa strategier och statliga förfaranden för statligt anställda.

I stället tillåter anställda att lösa kontor konflikter själva, som kan orsaka störningar för andra arbetstagare och trappas upp till högt uppvärmda utbyten Den anställde bör relationerna avdelningen medla mellan parterna. Problemlösning och konflikter strategier resolution lösa de flesta arbetsplatser tvister. Våld eller andra beteenden som hotar säkerheten för andra på något sätt kan vara direkt orsak till uppsägning och /eller kräver ingripande av brottsbekämpande personal.

Den anställda relationer Myndigheten kan rekommendera och förvalta pågående anställd rådgivning i vissa fall. Arbetsplats disciplin beror på om åtgärder anses kriminell eller inte, samt den anställdes tidigare beteenden. Underlåtenhet att närvara rekommenderade rådgivning sessioner kan resultera i uppskov med eller utan lön, beroende på område lagar.

Chefer överväger att avslå en anställd av andra skäl än våld eller annan allvarlig avsiktlig försummelse bör först kontakta anställd relationer. De flesta områden har lagar som kräver lämpliga varningar eller andra åtgärder på arbetsgivarens sida innan en anställd kan vara juridiskt ogillas. Prestanda problem bör hanteras med anställda relationer rådgivare så tidigt som möjligt så att arbetstagaren har en chans att rätta till otillfredsställande beteenden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.