Vad är en kiosk?

I dagens upptagen världen, kiosk maskiner och kiosker köpcentrum allt mer populära. För en liten monetär investering, kan en person öppna sin egen butik eller verksamhet med hjälp av en kiosk och undvika att betala stora mängder av kontaktledning eller höga hyresavgifter.

Det finns två huvudsakliga kiosk typer. Många konsumenter känner till den typ av kiosk som finns inne i ett köpcentrum breda korridoren. Denna lilla erbjuder monter-liknande kiosk specialprodukter. Vanligtvis är endast en eller två anställda vid en kiosk att driva registrera och besvara förfrågningar kund. Denna typ av kiosk säljer ofta varor från en större butikskedja som inte vill investera i ny fullskalig butik.

En kiosk kan också erbjuda ett utmärkt sätt att föra ut produkterna på landsbygden. I dessa områden kan det finnas intresse för produkten, men inte tillräckligt för att stödja en hel butikens hyra, merchandising och personalkostnader. I detta fall kan en kiosk vara perfekt.

En annan typ av kiosk drar nytta av dagens tekniska ålder. Stora kedjor och återförsäljare kan erbjuda tjänster via självbetjäning kiosker. Till exempel drog affärer ger ofta självbetjäning foto kiosker.

I själva verket erbjuder Kodak en kiosk kan skriva ut bilder från digitalkameror. Kunderna kan beskära foton, ta bort röda ögon, och förstora utskrifter med en knapptryckning. Inom några minuter, finns bilderna tryckta och redo att ta med hem. Denna kiosk har blivit oerhört populär i många delar av världen.

Kiosk video uthyrning, kiosk stationer Internet, och även kiosk uttagsautomater på landsbygden blir allt populärare. En shopper kan använda sitt kreditkort eller kontant vid dessa kiosker, som ofta är öppna tjugofyra timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Denna typ av kiosk kan vara något dyrt att införa i början, men eftersom kiosken används ofta lönar det sig till slut för sig själv.

I framtiden kommer fler kiosker sannolikt användas. För närvarande finns det en kiosk i verk som är tänkt att erbjuda video telefonsamtal. Snart kommer musikälskare njuta av att dra nytta av en musik-kiosk där Låtarna kan laddas ned och överföras till en skiva medan de väntar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.