Vad är en bunt?

En bunt är någon gruppering av produkter eller tjänster säljs tillsammans som en enhet. En bunt kan också kallas en bunt paket, eller bara ett paket. Knippen säljs ofta med en lägre skattesats jämfört med att betala för varje punkt separat. Exempelvis kan ett antal relaterade DVD förpackas och säljs tillsammans till ett rabatterat pris.

Två populära tjänster som ofta kommer stuvat är kabel-tv-tjänster och Internet. Dessa kommer ofta som ett paket eftersom det är sällsynt att beställa en utan det andra, och kabel Internet fortfarande är ganska populär. Ibland är telefontjänst också stuvat in med dessa paket. Om det kommer som en del av en kabel paket, är det sannolikt telefonitjänsten kommer att vara digital, så se till att kontrollera med företaget. Tänk på att vissa företag erbjuder rabatter på trådlös telefon som en del av en TV /Internet bunt också.

Förutom de vanliga hushållstjänster av TV, Internet och telefon, säkerhet i hemmet paket ibland finns med dessa knyten också. Dessa erbjuder skydd för hemmet i händelse av rån eller brand, och ofta kan skicka fjärrkontrollen varningar till mobiltelefoner också. Dessa typer av buntarna är vanligast för hemmet.

En annan typ av bunt paket är ofta förekommer när man köper ett nytt system videospel. Paketet kan inkludera system, tillsammans med en eller två styrenheter, ett spel, och andra tillbehör som bolaget beslutar att ta. Buntar som dessa är ofta mycket billigare än att köpa varje punkt separat, och de också är bra presenter till någon som inte har någonting för det nya systemet än.

En vanlig typ av bunten ofta finns på snabbmatsrestauranger. En fullständig måltid är ofta tillgängliga för ett pris, inklusive en viktig förrätt, en sida skålen som franska frites, chips, eller en sallad, och en dryck. Ibland kan dessa måltider innefatta en efterrätt också. Denna typ av paket kan vara bra för familjer som vill spara pengar.

När du beställer en medföljande paket, är det viktigt att noggrant kontrollera och se om priset är faktiskt billigare. Företagen kommer ibland gruppera objekt tillsammans på en lägre skattesats för ett par månader, men efter den speciella är över, priset går upp, och det skulle vara billigare att köpa varorna för sig. Kom ihåg det innan han undertecknar några långsiktiga avtal, och dessutom vara säker på att du verkligen behöver eller vill ha alla objekt i paketet du funderar på.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.