Vad är Nackdelar med arbete från hemmet sysselsättning?

Hem anställning kommer med fördelar och nackdelar, dels beroende på din personlighetstyp och hur är hemma känns för dig. Oavsett om nackdelarna överväger fördelarna är delvis en fråga om din personliga sammanhang och smak.

för mycket av det goda Vissa människor frossar i att undvika en pendla och arbeta hemifrån, men för andra är enahanda vardagen är tråkig och inte stimulerande. Vissa människor saknar möten och sammankomster på vattenkylare.

Inled oss icke i frestelse Hem anställning innebär att du inte behöver packa en lunch innan du ger dig ut eller spendera pengar att köpa lunch, men det betyder att kylskåp och skafferi skåp med tilltugg är alltid bara några steg bort. För den delen, så är en bra bok, TV, X-box, och iPod. Om du har problem fördjupat bort från nöjescentrum och etablera sig till arbetet, får hem sysselsättningen vara en prövning mer än en välsignelse.

gränslösa är inte alltid bra Ibland är det lättare för barnen att veta att mamma eller pappa jobbar, om mamma eller pappa är borta på kontoret. När mamma eller pappa arbetar hemifrån kan det vara svårt att få andra familjemedlemmar att respektera arbetstid och som inkluderar Fido. Även grannar och vänner som inte är i samklang med din rutin kan göra antaganden och inkräktar på ditt arbete tid eftersom de antar att vara hemma betyder "inte-i-arbete. "

Omkostnaderna kommer All Yours I ett kontor, belysning och värme och hyran och kopieringsmaskin och kanske till och med kaffe och munkar är inte på fliken. Hemma, det är allt ditt spel. Kostnaden för försäkring och skatt är alla din. Visst, du kan dra av vissa kostnader sjukförsäkring på din inkomstdeklaration, men du måste betala för den innan du kan dra av den. Och det finns ingen att ta upp arbetsgivarens del av Social Security fliken om du är egenföretagare, så att du betalar en högre procentsats.

Out of Sight, Out of Mind Även om du regelbundet arbetar för samma företag och med samma tjänstgörande kontakter, det är lättare att gå vilse i shuffle när du inte är på kontoret, särskilt om du aldrig har träffat din "medarbetare" i person . Detta avstånd kan påverka ett antal områden, bland annat: att se dina fakturor behandlas i tid, vara på lika villkor för att ta emot reklam eller särskilda uppdrag möjligheter och ta emot viktig kontor nyheter, såsom chefens semester schema.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.