Som ett direkt svar Copywriting, Vad är ett upprop?

Som ett direkt svar reklam, är en uppmaning formulering som uppmanar läsaren eller tittaren att vidta omedelbara åtgärder. Önskad åtgärd kan vara att fylla i och skicka in en ordersedel eller svarskort, ringa ett telefonsamtal, klicka något på en hemsida, leta efter produkten i en viss butik eller många andra möjliga åtgärder. Den uppmaning stänger försäljningen genom att berätta för läsaren eller tittaren exakt vad de ska göra för att få produkten, som erbjuds tjänst eller information.

en klar och bestämd uppmaning till handling är viktigt eftersom syftet med din direkt svar reklam är att få möjligheter att vidta åtgärden som du vill att de ska ta. Om möjligheten är osäker på vad man ska göra för att dra nytta du marknadsför, kan du förlora svaret. Att åtgärder måste också omedelbar eller utsikterna skulle kunna sätta upp svara, vilket ofta leder till inget svar alls.

En bra uppmaning kommer att skapa en tvingande brådskande för utsikterna att svara. Formulering som "Du måste ringa NU som proviant begränsade" klart berättar läsarna eller tittarna att reagera omedelbart för att få posten resten av annonsen har övertygat dem de behöver. Utan en särskild och brådskande uppmaning, är resten av din annonstext till spillo. Som ett direkt svar reklam, det är det svar på din annons som räknas!

Bra copywriters förstå vad som skulle hålla målgruppen från att svara. De rör tvivel och farhågor utsikten genom att ge läsaren eller tittaren, t. ex. genom att betona företagets "några frågor pengarna-tillbaka-Promise" i slutet av kopian. Eventuella betänkligheter eller online utsikterna kan ha måste tas upp som anbudet, inklusive bonus och förmåner, liksom det brådskande skall sammanfattas i den slutliga uppmaning. Här är ett exempel:

"Ring 1-800-555-5555 just nu för att boka begränsad upplaga Bradley-Rhodos Bonsai Skulptur. Du måste ringa NU som proviant begränsad. Din tillfredsställelse är 100% garanterad. Ni har vårt några frågor pengarna-tillbaka-Lova. Skynda! Ring 1-800-555-5555 NU! De första 100 som ringer får en Miniature Surprise Bonus Skulptur helt gratis! "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.