I företagsekonomi, vad betyder "Läge, läge, läge" Mean?

Frasen "location, location, location" är en av de viktigaste talesätt i näringslivet. Plats kan hjälpa till att avgöra hur framgångsrik en verksamhet kan bli, eftersom kunderna måste känna ett företag innan de kan nedlåtande det.

Den fysiska placeringen av ett företag kan avgöra om en del företag kommer att lyckas eller misslyckas. Planera ett företag i ett livligt område med många potentiella kunder som går förbi varje dag, och näringslivet kan göra bättre. Historien om byggnaden är en annan faktor. Till exempel väljer att öppna en restaurang i en lokal där flera andra restauranger har misslyckats kan försämra din verksamhet. Kundbasen har redan negativa associationer till den platsen, och kan vara mindre benägna att ge ditt företag ett försök.

Det är viktigt att noggrant välja plats för ditt företag av andra skäl, också. Hitta en community där du kan njuta tillbringa största delen av din tid, särskilt under de första åren som du bygger din verksamhet. Hitta en community som passar vem du är och vad ditt företag erbjuder. Om flytta till ett nytt område att starta ett företag, med hänsyn till tillgängliga arbetsmarknaden. Det blir lätt att hitta anställda i ett kollegium stad eller ett område med hög arbetslöshet. Kan dock dessa områden inte bäst för företag, beroende på vad du erbjuder. En high-end butik får inte samt om den lokala befolkningen står inför ekonomiska problem. Å andra sidan kan ett antikvariat gör mycket bra.

Välja vilka typer och positioner för marknadsföring som ett företag kommer att använda är en annan viktig aspekt på plats. Positionering annonser där målet kunderna kommer att se dem är viktigt att bygga upp ett framgångsrikt företag. Detta skulle kunna innebära en stor skylt med utsikt över en motorled eller en rad radio-och tv-spots. Internet annonser kan bygga upp verksamheten i ett online-baserade företaget. Reklam är ett företag sätt att nå ut till potentiella kunder. Dessa annonser måste vara på en plats där folk enkelt kan se.

Vikten av plats får inte förbises när man planerar att starta ett nytt företag. Betala extra för ett mycket bra läge kan vara svårare att göra i början, men den extra verksamheten kommer att kompensera för de högre utbetalningarna. Samma sak gäller för mer synligt, och dyrare, reklam utrymmen. Framgången för ett företag är i hög grad bestäms av dess tillgänglighet för allmänheten. Ju fler människor som är medvetna om din verksamhet, desto bättre inkomst potential det har.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.