Hur väljer jag den bästa gruppen Property Management?

Välja den bästa gruppen fastighetsförvaltning är avgörande. Hela idén att hyra ett företag som förvaltar hyresfastigheter är att din investering väl om hand så du behöver inte oroa dig för det eller gå till någon av förvaltningen detaljer själv. Den bästa fastighetsförvaltningen företag har ett gott rykte för välskötta byggnader, ut en rimlig avgift och hålla ägarna väl informerade regelbundet.

Titta efter en fastighetsförvaltning grupp som ger detaljerade månatliga redovisningar. Du bör försöka ta fastighetsförvaltare som har en skriftlig anmälan som fastslår de måste informera dig omedelbart om och när din hyresgäst har flyttat ut. Annars kan du bli debiterad för hyresgästen tjänster när din hyra egendom är tom. Fastighetsförvaltning grupper som kan ge dig information om ditt ärende som är lätt för dig att få tillgång via dator är väl värt att överväga.

inte plocka en grupp fastighetsförvaltning på grundval av vilket en har lägst avgifter. De billigaste fastighetsförvaltning grupper är inte nödvändigtvis det bästa eller det värsta. Läs igenom alla finstilta om uthyrnings-formulär fastighetsförvaltning att ta reda på de exakta tjänster du får för pengarna. Att göra detta noggrant kan hjälpa dig välja det bästa värdet i uthyrning av fastighetsförvaltning.

Kontroll med Better Business Bureau för att se om det finns några klagomål mot en fastighetsförvaltning grupp du funderar hyra är en bra idé. Ett annat bra sätt att kontrollera om det anseende som en förvaltare är att köra till flera av de egenskaper som förvaltas av bolaget. Även om du inte kan komma in i byggnader, kommer du förmodligen kunna berätta en hel del från hur väl utanför bibehålls.

Något mer försumlig än en utbränd glödlampa bör du överväga att anställa en viss grupp fastighetsförvaltning. Om du tycker om renlighet och underhållet av koncernens fastigheter kan du ringa och ställa in ett möte för att diskutera dina fastighetsförvaltning behov. Var noga med att ta reda på exakt hur din hyra egendom skall förvaltas.

En grupp fastighetsförvaltning du funderar ska kunna tala om hur hyresgäster undersöks och hur hyran samlas in. Du bör också ta reda på hur reparationer kommer att debiteras dig och i vilken takt. Det är viktigt att överväga alla dina potentiella kostnaderna eftersom dessa plus din förvaltningsavgifter kommer att dras av från eventuell vinst du hoppas på att tjäna på förvaltningsfastigheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.