Hur väljer jag den bästa delen Time Management jobb?

Enbart Begreppet förvaltning deltidsjobb är ganska svårt att förstå. Chefer knappast varje arbete på deltid, även om detta inte är sant i varje enskilt fall. Det första du bör göra när man överväger en del jobb tidsplanering är att titta på ditt eget schema. Det finns många olika betydelser för orden deltid .

Vissa människor kategorisera en del tid jobb som ett jobb som inte spänner över mer än 20 timmars arbete per vecka. Andra bestämma en del tid jobb som vilket jobb som tillåter ett flexibelt schema-oavsett hur många timmar per vecka ingår. Fråga dig själv om du vill arbeta för ett visst antal timmar varje vecka, eller om du helt enkelt vill ha ett jobb som kommer att arbeta runt ditt nuvarande schema.

Nästa avgöra vilken typ av ledningskompetens du för närvarande besitter. Termen ledning är ett vitt begrepp som omfattar många olika discipliner. Om du har fått utbildning i projektledning, sedan titta på denna typ av deltidsarbete är det bästa alternativet. Detsamma gäller för en byggnad manager, sportchef eller detaljhandeln manager.

De flesta arbetsgivare kommer inte att beakta den som inte har erfarenhet för en chefsställning. Om du redan vet vilken typ av förvaltning verk som du vill söka, så din sökning bör vara lite enklare. Ändå har varje del time management jobb-och nackdelar som du kanske vill tänka på innan du skickar en ansökan.

Retail chefstjänsterna är ofta gott om, men du måste ha någon typ av förvaltning bakgrunden för att säkra denna typ av anställning. Den största nackdelen med en icke-professionell ledning jobb är att du får jourtid på en regelbunden basis. När anställda inte dyker upp till arbete, eller när en annan chef är sjuk, en del tid detaljhandeln manager kan kallas som en möjlig ersättare.

fastighetsförvaltare knappast varje arbete på deltid, även om vissa heltid chefer kan behöva bistånd. När en heltidsanställd chef söker arbete stöd, kommer deltid chefstjänsterna yta ofta. Återigen är det största problemet med denna typ av deltidsarbete på att de flesta fastighetsförvaltare är konsekvent med jourtid.

Oavsett vilken typ av förvaltning deltidsjobb du beslutat att ansöka om, se till att du talar med alla potentiella arbetsgivare. Anmälande en arbetsgivare i ditt schema i förväg är det bästa sättet att se till att din deltidsarbete kommer att förbli en del tid. Deltid chefstjänsterna kan vara en gudagåva när man söker extra arbete-bara se till att välja den rätta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.