Hur väljer jag Best Business kreditkort erbjuder?

Det finns mycket att tänka på när företagare är att avgöra vilka företag kreditkort erbjuder de borde acceptera. Saken folk kanske vill överväga när de tittar på erbjuder affärsmän kredit är den faktiska krediterbjudande, kredit ansvar och sätt att kreditkortsföretaget rapporter kredit. Andra viktiga aspekter omfattar ränta, avgifter och poäng och bonusar varje kort kan ge.

Det är viktigt att tänka på hur mycket kredit med kortverksamhet krediterbjudanden. Långivare kan erbjuda större eller mindre belopp, och ett företag kanske vill gå med kortet som ger den största kreditgräns. Det är inte alltid nödvändigt. När företagarna har fastställt kreditbeloppet de kräver, kan de vara nöjd med ett kort med en lägre kredit, om det uppfyller kredit-utgiftsbehov. Det en fördel att krediten erbjuds kan vara att om ett företag använder ytterst lite av denna kredit, kan deras kredit värdering bli högre eftersom de skulle ha en lägre andel av kredit som används. Å andra sidan, om krediten betalas i sin helhet varje månad, kan detta inte vara mycket viktigt.

Business kreditkort finns i många typer. De kan vara osäkra kort, vanligtvis ges till företag med hög kreditvärdighet och när en långivare känner viss kredit utfärdas kommer att betalas tillbaka. Garanterat verksamhet krediterbjudanden är sådana där verksamheten inrättas ett bankkonto till ett belopp av kreditgränsen. Detta bankkonto sitter på plats och garanterar kredit. Säker kreditkort är vanligtvis beroende av ett bankkonto också, men kredit går upp eller ner beroende på belopp betalas i förskott av verksamheten. En annan typ av lån med kort kan bedömas direkt mot tillgångar eller innehav av verksamheten.

Förutom de olika typerna av kortverksamhet krediterbjudanden, som kan vara ansvarig för kortet och hur den rapporterar till kreditinstitut myndigheter kan få variera. I vissa fall har ägaren till den verksamhet som gäller med sin egen kreditvärdighet för att företaget har liten, och han skulle vara ansvarig för skulder bör verksamheten misslyckas. Detta återspeglar inte lika gynnsamt för företagen kreditvärderingsinstitut som ett kort som företaget kan erhålla på egen hand. Det kan också negativt påverka kreditvärderingen av företagets ägare.

Efter att ha fastställt vilken typ av kort som är tillgängliga för varje företag, måste andra faktorer undersökas. Räntan är en mycket viktig faktor, särskilt när folk planerar att upprätthålla en balans på kortet. Ett annat vederlag är avgifter för transaktioner, för försenade betalningar, eller helt enkelt för användning av kortet. Människor bör utvärdera dessa kostnader för att avgöra vilka företag kreditkort erbjuder kan vara det bästa valet.

Slutligen har vissa företag kreditkort erbjuder är attraktiva eftersom de erbjuder olika typer av bonusar. Företagen kan tjäna saker som pengar tillbaka, pekar mot inköp i online-kataloger eller gåvor resa som rabatter på hotell /motell eller täta flygare miles. Dessa bonusar kan vara fantastiskt, men de måste vägas mot typ av kort, ränta och avgifter för att se om det blir det bästa fynden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.