Hur kan jag hitta det bästa sättet att annonsera för ett företag?

När du vill öka din verksamhet och tjäna fler kunder, en av de bästa sätten är genom reklam. Det finns många olika sätt att göra reklam för ett företag: radio och annonser television, tryckta annonser i tidskrifter och tidningar, stora annonser i telefonkataloger, flygblad i direktreklam, och naturligtvis är det nyaste Internet-annonsering. Det kan vara svårt att avgöra vilket är det bästa sättet att göra reklam för ett företag och som kommer att medföra de mest resultat. Vidare har du förmodligen en reklambudget, som kommer att diktera vilka reklam du kan anställa.

Om du har en väldigt begränsad budget för reklam, det bästa sättet att annonsera för ett företag via Internet och genom muntlig referenser. Detta tar dig till en värld av webbprogrammering, kanske kör en blogg, och kontakta andra som har liknande verksamheter eller intressen till din egen. Generellt kommer du vill skapa ett synligt ställe och synlighet innebär att andra kommer att länka till din webbplats. Många gör detta genom att inte enbart skapa en hemsida för sin verksamhet, utan en närstående blogg på temat verksamheten och relaterade ämnen.

När du har denna gång, börja hitta andra liknande webbplatser och erbjuder länkutbyte, reklam utbyte och ömsesidigt rekommendationer. Det bidrar till att hitta företag som är relaterade till ditt område, men inte exakt samma. Till exempel om du är en skatt advokat, hitta andra advokater som arbetar i personskada, eller bolagsrätt, eller du kanske vill prova länkutbyten med revisorer. Om du listade på sökmotorer beror på antalet länkar till din webbplats, så ha en bra professionell relation med andra kan verkligen bidra till att öka din Internet-profil. Omväxlande, med större pengar, kan du betala sökmotorer för att fästa annonser på webbplatser som i ditt område av expertis, vilket också kan öka verksamheten.

Det är definitivt en bra idé att ha en företagsinformationen i telefonen bok, men glöm inte dessa distribueras av mer än ett företag. Den största, som delas ut av din lokala telefonbolag kommer att ha den största publiken, men också ladda mest för annonser. Å andra sidan, om du annonserar för ett företag i en mindre Gula Sidorna telefonboken kan du få en större och mer synlig annons för mycket mindre pengar.

Du kanske också vill kontakta direkt posttjänster att bedöma kostnaderna för att sända ut flygblad. Om du erbjuder en värdefull kupong för ditt företag, kan detta ge gångtrafik. Om pengar är inget objekt, vilket sällan är fallet, tydligt tryckta annonser i tidningar och tidskrifter samt radio-eller TV-annonser är oftast identifieras av kunderna. Dessa kan kosta en hel del, men tänk lokalt först. Om du har en liten lokaltidning i din stad eller kommun, anser att kontrollera dessa papper först för att annonsera för ett företag. Om ditt företag i samband med tjänster eller turistrelaterade, överväga att skapa en broschyr och distribuera den på lokala hotell. De flesta hotell har guideböcker i varje rum eller broschyrer i sin front office som i huvudsak annonser för lokala företag.

Du behöver fundera över de kunder du tror kommer att vilja använda din verksamhet. Om du kör en sportig och modern salong, du siktar på 18-35 år kundgrupp. Du kan forskning befolkningsutvecklingen och få reda på vilka reklam är mest sannolikt att överklaga beslutet till den gruppen. Försumma inte de många böcker om detta ämne, som ger dig omfattande information om hur man annonserar för ett företag. Dessa kan ofta vara det mest användbara, speciellt om du är på en begränsad budget.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.