Hur kan jag bli mer påstridig Under affärsförhandlingar?

affärsförhandlingar är en viktig del för att hålla ett företag välmående. Att göra goda affärer är inte lätt eftersom det kan finnas extrema tryck att göra en lönsam förhandlingar för företaget. Men om du har eget företag eller arbeta för ett annat företag, en offensiv attityd är ofta nödvändigt vid affärsförhandlingar. Passivitet och aggression fungerar sällan när de gör affärer, men en påstridig, strategisk hållning kan leda till vinst och framgång. En del företag tycker att en aggressiv art och en offensiv attityd kan försäkra lönsamma affärer.

Men om du är den typ av person som gillar att undvika konfrontation och vill inte gunga båten eller rufsar några fjädrar när det gäller att göra affärer avtal? Det är här att vara bestämd lönar sig. Du behöver inte vara en aggressiv go-getter typ göra stora affärsförhandlingar så länge du aldrig under värde själv, företaget du arbetar för och handeln i sig. Med andra ord är det okej att inte vara det girigaste tyrannen på blocket, men inte på något sätt kan du saknar förtroende eller vara passiv och bara ge efter för en affär som du känner är inte rättvist.

De flesta av oss har hört sägas att vi aldrig skulle bara ta det första erbjudandet och det är oftast goda råd. Gör din hemläxa och samla all information du behöver och mer. Förbered dig för ditt företag förhandlingarna som en advokat skulle förbereda sig för att vinna en rättegång. Reda på varför ditt erbjudande eller ett erbjudande som du vill acceptera är den rätta och övertyga den andra parten om detta. Strategin är allt när det gäller att förhandla fram goda affärer.

spela djävulens advokat och argumentera för den andra sidan för dig själv innan du genomför din strategi och besluta vilka inledande och slutliga anbud skall vara. Ju bättre du kan förutse motpartens strategi, desto mer övertygande och kraftfull dina förhandlingar. Också i exakt sammanfattade sin sida den visar du funderar på en win-win situation, även om ditt huvudsakliga mål är att göra så lönsamt en förhandling som möjligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.