Hur hittar jag Home företag med nr startkostnader?

Människor som skulle älska att njuta av friheten med att arbeta hemifrån ofta känns som om företagande är utom räckhåll eftersom de saknar betydande kapital att investera i ett företag. Lyckligtvis finns det gott om hem baserade företag utan startkostnader som kan användas för att hjälpa dig att nå din dröm om en mer flexibel arbetsmiljö. I själva verket, eftersom du inte behöver betala kostnaden för att upprätthålla en separat platsen för din business, hitta ett hem affärssystem med no starta kostnader är enklare än du kanske tror.

bestämmer vilken typ av verksamhet till Start

Företagen kan delas in i två olika kategorier: de som säljer en tjänst och de som säljer en produkt. Varje verksamhet typ har sina egna unika fördelar och nackdelar. Avgöra vilken typ av verksamhet passar dina behov är det första steget i att bli en framgångsrik entreprenör.

Generellt flesta hem baserade företag med ingen startavgift kostnader kommer att tjänsteföretag. Om du har kunskaper i ett sådant område som redovisning, grafisk design, programmering, eller copywriting, starta ett hem affärssystem bör vara en ganska enkel process. Om du saknar en högskoleexamen eller expertis inom ett visst yrkesområde, dock måste du vara kreativ när man kommer upp med en affärsidé. Föräldrar är ständigt på jakt efter bra barnomsorg leverantörer, vilket gör detta en utmärkt affär för alla som älskar att arbeta med barn. Rengöring, landskapsplanering, och PET omsorg är också efterfrågan, särskilt om du bor i ett samhälle med en hög andel äldre som kan ha problem att behålla sina hem. Om du är känd för din känsla för stil och villiga att åta sig en marknadsföringskampanj att finna tillräckligt med kunder, en verksamhet som en personal shopper kan även vara ett alternativ att överväga.

Det primära Utmaningen med att starta ett arbete hemma företag som säljer en produkt är att bygga upp ditt lager. När du letar efter hem baserade företag utan startkostnader, släppa sjöfarten är vanligtvis det bästa alternativet för någon som vill sälja en viss produkt. Drop shipping, en teknik där företagets ägare överför order till grossister som är ansvarig för transport varor direkt till kunden, kan vara ett bra sätt att bibehålla ett positivt kassaflöde och inga upfront inventering köp. Några direkta affärsmöjligheter, t. ex. Avon, kräver också någon inventering. Däremot måste du forskning noga att se till att provision på de varor du säljer är tillräckligt för att förse dig med en tillräcklig månadsinkomst.

samla de resurser du behöver

När du har bestämt vilken typ av företag du önskar att starta, se sig omkring dig att hitta det objekt som du själv som kan sättas i arbete att driva ditt företag. Om du har en dator och ett skrivbord, till exempel, har du redan det mesta av den utrustning du behöver för att köra en frilansande skriftligen företag. På samma sätt kommer föräldrar med yngre barn som fortfarande bor hemma tycker att de redan har många av de leksaker och andra förnödenheter som krävs för att starta en i hemmet dagis.

När du behöver professionell hjälp börjar ditt arbete hemma företag och du inte har en massa pengar att spendera, kan byteshandel vara en utmärkt strategi. Även om byteshandel är inte lika vanligt idag som det en gång var, kommer många människor vara beredda att överväga den idé om du rama in dina förslag som ett ömsesidigt givande affärsrelation. Om du är en revisor i behov av en webbplats, erbjuda din bokföring råd till en lokal dator programmerare i utbyte mot sina tjänster. Om du behöver flygblad för din dagvård verksamhet, se om du kan hitta en grafisk designer som skulle vara villiga att byta till något fri barnomsorg. Gå med din lokala handelskammaren är ett bra sätt att börja nätverk med yrkesverksamma i ditt område om du har problem att hitta folk med de kunskaper du behöver.

Vänner och familj kan också vara en god källa till hjälp för hem baserat företag utan startkostnader. Entusiasm är smittsam, så låt dina nära och kära se hur passionerat du om att göra din dröm om entreprenörskap en verklighet. Ge dem hur de kan vara användbara utan att vara alltför påträngande på sin fritid, såsom korrekturläsning din affärsplan eller hjälpa dig att utföra nödvändiga marknadsundersökningar genom att utvärdera liknande företag i din kommun. Om du har barn, glöm inte att be dem att hjälpa till med mer vardagliga uppgifter operativa verksamheten. Även barn på grundskolan kan hjälpa till att sätta flygblad i brevlådor, kuvert adress eller fil papper i alfabetisk ordning.

Om du har en affärsidé som kräver mer kapital än du har tillgängligt för tillfället, se om det finns ett mindre projekt som du kan ta på sig för att hjälpa dig tjäna pengar du behöver för ditt slutmål. Till exempel, om du vill börja sälja handgjorda smycken eller en-av-en-slag täcken på lokal hantverk visar, du behöver pengar för att köpa proviant för dina projekt. Om man tar specialbeställningar från människor på jakt efter personliga presenter kan vara ett utmärkt sätt att bygga intresse för ditt företag förrän du har tillräckligt med kontanter för att komma igång. När du letar efter hem baserade företag utan startkostnader, är denna typ av kreativt tänkande en viktig ingrediens för framgång.

När du arbetar genom processen att starta eget företag, du kör nog på hinder du inte förutse. Den amerikanska Small Business Administration är en underbar resurs för kontanter bandas företagare. Denna myndighet inrättades 1953 för att bistå småföretagare i ett försök att stimulera ekonomin. Ditt lokala SBA kontor kan hjälpa dig med allt från att skriva en affärsplan för att ansöka om din första företag lån. Den SCORE Association (Service Corps of pensionerade chefer), en ideell grupp består av 11. 500 rådgivare frivilliga verksamheten, arbetar även i nära samarbete med SBA att ge gratis stöd till människor som är intresserade av att starta eget företag.

Ett varningens ord

Även kreditkort och bostadslån eget kapital kan verka som en lockande källa till kapital för att starta ett hem affärssystem, du vill tänka två gånger innan väljer att gå den vägen. Det är sant att vissa företagare göra max ut sina kort och inte ångrar beslutet, men det finns också många som hamnar knuffas in i konkurs när deras företagsprojekt misslyckas. Riskera din familjs ekonomiska framtid är inte ett beslut som bör göras lätt, särskilt om det finns andra strategier som du kan använda för att få ditt företag igång.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.