Vad betyder en Bagger göra?

En butik Bagger är en viktig del av många stormarknader. Han eller hon kan ha en mängd olika jobb beroende på butik politik. Vissa personer som arbetar för paketering, även lager hyllor, till exempel, medan andra kommer främst arbeta med en kassör för att få livsmedel i säckar. En annan sak många baggers göra är att hjälpa kunderna ut ur butiken, och de kan hjälpa kunder att ladda sina bilar med livsmedel.

Massor av tonåringar och unga vuxna ta över positioner i livsmedelsaffärer baggers, och detta kan tyda på att detta arbetsområde inte kräver så mycket skicklighet. Bra baggers kommer att hävda att skicklighet faktiskt behövs. Placering saker på måfå i påsar, överfyllning dem så att de blir reva, eller lämnar dålig visningar av kunder på andra sätt är ett tydligt problem. I huvudsak alla livsmedelsbutiker Bagger som vill behålla sitt jobb måste vara både snabb och tankeväckande, för att hålla kunderna nöjda.

Även om Bagger måste arbeta snabbt, måste han också arbetet inom vissa riktlinjer. Vissa saker dessa livsmedelsbutik arbetstagarna behöver för att undvika att inkludera förpackning kemikalier som rengöringsmedel med mat, uppsamlare rått kött med råa grönsaker eller frukt och placera squishy, lätt krossade material (t. ex. bananer eller tomater) under tyngre föremål som konserver. Ett sådant beteende kan provocera klagomål från personer som kan lämna med skadade eller oanvändbara livsmedel. Några av de bästa baggers säger att de tittar på vad som kontrolleras eller ringde upp i kassan så att de kan bilda en plan för hur man ska placera saker tillsammans på det mest ordnat sätt.

Ett antal baggers också eskort kunderna till sina bilar och hjälpa ladda upp matvaror. När detta är en del av en bagger jobb, blir han den sista företrädare för butiken, och den sista personen i dess anställda som kan göra ett gott intryck på en kund, kan detta ärende. Vara mest framgångsrik i detta, är bagger artig, hjälpsam, tålmodig och villig att lyssna på kunden prat om vad som helst. Han eller hon kan inte ropa på smuts av en stam eller baksidan av en van, utan i stället helt enkelt laddar upp bilen efter behov. I vissa områden, deponering baggers är vanligt, så denna form av artighet kan visa inte bara användbar för den butik men lukrativa.

I många mindre butiker en bagger kan också röra bestånd eller bestånd hyllor, eller ibland hjälpa människor som gör beståndet butiken. Detta kan inträffa under perioder då det finns lite lagra trafik och litet behov av att påse mat. I vilken beläggningsgrad är inblandad är mycket beroende av enskilda butikerna. Ibland baggers delta även i andra saker som städning utsläpp, eller att kontrollera priserna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.