Vad är leverantörer?

Leverantörerna är individer eller företag som tillhandahåller varor eller tjänster till leverantörer i utbyte mot den överenskomna ersättningen. Som sådan har leverantörer i allmänhet inte interagera med konsumenterna direkt, lämnar den uppgiften till säljare och butiksinnehavare. Det är inte ovanligt att en leverantör att ge mängdrabatter till säljare när de accepterar att skriva på långsiktiga kontrakt eller order stället för stora mängder.

Det finns leverantörer finns i nästan alla typer av yrken man kan tänka sig. Leverantörerna i grossistledet är mycket vanliga i detaljhandeln, när det är troligt att tillverka och leverera stora kvantiteter av produkter till deras kunder. Leverans företag arbetar också på nischmarknader också, såsom import och export förpackade livsmedel, etniska eller kulturella varor, eller något annat utbud av produkter som har en liten men säker efterfrågan. I allmänhet exportörer av denna typ kommer att hantera alla detaljer för transport och leverans till säljaren, och inkludera kostnader på den slutliga avgifterna utfärdas till kunden.

En av de viktigaste strategierna för leverantörerna är att skapa volymrabatter för säljare som beställa stora mängder av en viss vara eller tjänst. I många fall är de rabatter strukturerade som differentierad prissättning. Det är, kan leverantören ta ut ett fast pris per enhet om beställningen i upp till ett tusen enheter, men erbjuder en särskild rabatt om beställningen för mellan 1001 och 2000 enheter. En högre nivå rabatt tillämpas om beställningen mellan 2001 och 3000 enheter, följt av en ännu större rabatt om beställningen på 3. 001 till 4. 000 enheter intervall, och så vidare.

Vissa leverantörer väljer att göra rabatten lite enklare genom att tillämpa en fast rabatt som gäller för alla beställningar kvantitet över ett visst antal enheter. Andra leverantörer föredrar att resa med rabatter till kunder som är villiga att ingå avtal som har en löptid på två till fem år och förbinda säljaren att beställa ett minimum antal enheter mellan startdatum och slutdatum anges på kontraktet. Om säljaren inte köpa det minsta antal enheter under kontraktets löptid, har leverantören möjlighet att gå tillbaka och ta ut böter av någon typ.

Leverantörer lita sällan endast en konkurrenskraftig prissättning för att säkra jämn kunder. Tillsammans med priset, tenderar de också att sträva efter kvalitet, ett attraktivt sortiment av varor och tjänster, snabba svar på kundernas frågor, snabbt leverans av produkterna efter det att beställningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.