Vad är katalogtryck?

katalogtryck är är ett populärt sätt att marknadsföra ett företags erbjudanden. En attraktiv, kan väl utformad katalog sälja produkter eller tjänster för stort sett alla verksamheter. Företag av alla storlekar använder ofta kataloger i sin marknadsföring planer. Det finns många kataloger företag finns med allt från svartvitt till full-färgutskrifter. Det finns också olika metoder som finns tillgängliga för katalogtryck, inklusive offset, digital, och webbaserade utskrift.

utgivning av kataloger är ett mycket effektivt sätt att öka försäljningen. Ett urval av produkter och tjänster kan effektivt och vackert utställningsmonter med väl utformade och informativa kataloger. För att dra maximal nytta, bör noggrann planering gå in katalogtryck och tid bör läggas på att skapa bästa möjliga verktyg för marknadsföring.

När man förbereder för katalogtryck bör du ta dig tid att utveckla tydliga kopiera. Korrekturläsa din kopia och dubbelkolla det för korrekt information. Du vill inte skriva ut tusentals kataloger, bara för att upptäcka att du har stavat fel på ditt företagsnamn eller inbegripna fel kontaktinformation. När det är möjligt har en andra person som är mycket förtrogen med din verksamhet dubbelkolla din kopia också.

Välj en layout som är väl avvägt. Undvik examensplugg alltför många produkter eller för mycket information på en katalog sida. En katalog som har alltför många produkter per sida kan överväldiga kunder och göra dem mindre villiga att ta del av det.

Många företag väljer att anställa en designer för att hjälpa dem med layouten och planeringen av deras kataloger. Sådana designers är vanligtvis både kvalificerad och erfaren med att förbereda kataloger för utskrift. Ibland katalogtryck företag har egna designers som ger hjälp med att producera effektiva kataloger.

Du behöver inte ha tusentals artiklar för att skapa en lyckad katalog. Kataloger kan omfatta allt från en enkel fyra sidor, vikta katalog kataloger boka storlek med hundratals sidor. Även företag med minimal produkterbjudanden hitta kataloger effektiva på att öka försäljningen. Ibland mindre kataloger är ännu bättre än större versioner på att stimulera intresset för potentiella kunder. När allt kan bläddra igenom en katalog över 1. 500 punkter vara överväldigande för vissa individer.

När man väger fördelar och nackdelar med katalogtryck för just din verksamhet, se till att överväga risken för ordnar . Du kan inte bara hoppas på att få betydande initiala beställningar från dina kataloger, men du kan även ta emot beställningar från återkommande kunder månader efter din katalog utskick. Dessutom kan de första mottagarna av dina kataloger så att andra kan läsa dem också, ge ökad försäljning på ditt sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.