Vad är ett jobb?

ett jobb är en term som används för att beskriva ett tjäna pengar yrke som tillåter någon att göra sina som ännu ekonomiskt olönsam drömmar. Dag jobb är gemensamma för underhållning yrkesverksamma som författare, skådespelare och konstnärer, eftersom de små pengar de gör av sina bästa yrken räcker inte att gå ihop. Att få ett jobb i branschen som du försöker göra en paus i kan vara ett bra sätt att knyta kontakter och starta din karriär.

stereotypt, att vilja aktörer har ofta ett jobb som väntar tabeller. Även om detta är absolut inte den enda tillgängliga jobb, skift-baserade jobb usually tillåta flexibilitet som aktörer kommer att behöva i händelse av att de får en roll i en pjäs eller film. Eftersom dessa arbeten är oftast dåligt betalda och inte särskilt givande, de är också lätta att överge om ett bättre tillfälle kommer.

Hoppfulla manusförfattare och regissörer kan ibland tycka dag jobb med filmstudior. Även om du gör sekreterare, ger det hoppfulla en chans att träffa industrin arbetstagare, även de längst ned nivåerna. Jobb som produktionen assistenter, manus läsare, och sekreterare i film-och tv-branschen är svåra att komma med, men är behandlade perfekt jobb för dem som vill komma in till Hollywood.

En gammal Hollywood kliché att manusförfattare arbetar på bokhandlar och direktörer jobbar på videouthyrning butiker. Även detta är också en stereotyp, är lovande filmskapare ofta dras till de arbeten som kommer ge dem åtminstone någon anknytning till deras intressen. Eftersom dagen jobb erbjuder normalt lite i form av kreativt utlopp, är det värt att åtminstone leta efter en som håller ditt intresse.

En dag jobb kan också vara ett andra eller tredje jobb som ger dig extra inkomst eller hälsofördelar. På många platser hälsofördelar är bara standard med heltidsanställda, men utbildningsinstitutioner och sjukhus tenderar att ge extra förmåner till deltidsarbetande. För de som inte kan få vård via det yrke de valt eller kan inte ta emot statliga förmåner, ett jobb som ger hälsofördelar kan vara en bokstavlig liv sparare.

Som kostnader öka och ungdomliga drömmar blekna, kan en del människor upptäcker att deras jobb har blivit deras faktiska arbete. Detta är vanligare hos dem som valde att bilda familj, eftersom kostnaderna för att uppfostra barn ofta hindrar önskningar drömjobb för hårt arbetande föräldrar. Vissa personer kan känna depression eller kris om de kommer till en insikt om att de jobb de bara skulle ha tillfälligt kommer troligen att bli deras permanenta läge.

Godkännande av din dag jobb som en mer permanent situation betyder inte att du måste ge upp dina drömmar. Även om du aldrig kan vara på Broadway, lokala teatrar är alltid på jakt efter kan aktörer för en rad olika shower. Lokal TV-kanaler och oberoende företag film behöver ofta personer med erfarenhet av ett deltid eller frivillig basis. Hålla din dag jobb kan ge dig möjligheter att dra ditt samhälle och underhålla din passion som en hobby.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.