Vad är en Tax Assessor?

En skatt bedömare är ansvarig för att tolka skattelagar och-regler för att bestämma den skatt som skall betalas för en viss transaktion. Även om den roll skatt bedömare ses ofta som en negativ, är det en viktig uppgift för alla myndigheter. Rättvis tillämpning av skattelagar ökar efterlevnad och tillhandahåller finansiering som behövs för statlig verksamhet.

Det finns tre krav för att bli en skatt bedömare: eftergymnasial utbildning, kompetens och djupgående kunskaper om beskattning. Majoriteten av skatt bedömare har universitetsexamen inom redovisning, ekonomi, företag eller förvaltning. Vissa federala och statliga myndigheter att kräva att alla skatt bedömare vara auktoriserade revisorer (CPA).

kompetens, konfliktlösning och diskuterar färdigheter är nödvändiga för att vara en framgångsrik skatt bedömare. Det är viktigt att kunna lösa en situation, förklara resonemanget logiskt och komma fram till en resolution. De flesta arbetsgivare beteende personlighetstest för att avgöra en persons lämplighet för denna typ av arbete.

Alla revisorer är skyldiga att ta minst två kurser på personlig och företagsbeskattning. Utöver denna information är ytterligare specialiserade kurser som krävs. Dessa program förvaltas internt av beskattning byrån. En examen är vanligtvis hålls i slutet av kursen för att testa vilken nivå av kunskap. Om den sökande inte detta test, är han inte längre berättigade till en roll som en skatt bedömare.

Det finns tre sorters skatt bedömare: inkomstskatt, fastighetsskatt och tull skatter och avgifter. Varje typ av bedömare har olika grad av ansvar, arbetsmiljö och fysisk plats. Det finns många möjligheter för överföring mellan de olika skattesystem centrum.

Inkomstskatt bedömare vanligen arbetar i ett centralt kontorsbyggnad. De är ansvariga för slumpmässigt urval och granskning av självdeklarationer som lämnats in av privatpersoner och företag. Denna roll är vanligtvis det första steget till en position som en inkomstskatt revisor.

En bedömare fastighetsskatten har en kombination av kontor och fältarbete. Han är ansvarig för att bekräfta det uppskattade värdet och beskattning för fysiska föremål. Detta kan inkludera byggnader, konst, utrustning och uppfinningar. De ansvarar för forskning objektet och sedan tittar på den faktiska egenskapen att bekräfta taxeringsvärdet.

Tull skatt bedömare arbete vid gränsövergångar och flygplatser. De är ansvariga för efterföljande rätt skatt tas ut på objekt som transporteras in i landet. Detta inbegriper personliga föremål och egendom som transporteras från andra platser. De läser dokumentationen, inspektera objektet och sedan fatta beslut om beskattning kategori och skattesats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.