Vad är en Skåp Farm?

Ett skåp gård är en kontorsmiljö där arbetstagarna, främst skiljs åt av skåp partitioner. Vanligtvis ett skåp gård finns i ett försäkrings-miljön eller stora företagskunder miljö där det finns många anställda i ett stängt utrymme. Ett callcenter är också ett utmärkt läge för att hitta en hytt gård, helt enkelt eftersom det finns många människor och det buller måste hållas nere.

Tanken på tiotals anställda inom samma kontor miljön är inget nytt . Men i årtionden tidigare, lät de var sina egna skrivbord, men lite annat som skiljer arbetare från varandra. Det fungerade bra, men det blev snabbt daterat kontorsmiljöer blev större och därför mer komplex.

far i skåpet gården är Robert Probst, som uppfann kontor facket 1968. Sanningsenligt, är ett skåp, oavsett vad den är gjord av, ingenting annat än en samling av tillfälliga partitioner. Naturligtvis var Probst idé inte den massiva utbud av skåp pågår annons nauseum som är så vanliga i dagens kontorsmiljöer. I själva verket var han faktiskt citerade före sin död som mycket kritisk till hur facket har blivit i många kontorsmiljöer. Det verkar som även är far till skåpet är inte särskilt imponerad av skåpet gården.

Certifiering Magasin nyligen sprang en artikel att notera att den mest hatade delen av IT ( IT), var yrket inte de långa timmarna, de som inte förstår datorer eller hot om outsourcing. Den största nackdelen var skåpet gårdsmiljö. Själva verket har många kontorsanställda kommer att avsky den kultur som har utvecklats kring skåpet gården.

En av de största fördelarna med skåp gårdar är att tillhandahålla ett billigt sätt att separat kontor arbetstagare, ge dem alla en känsla för privatlivet, samtidigt som faktiskt ger mycket lite. Detta gör det möjligt för tillsynsmyndigheter att kolla upp anställda regelbundet, men också minskar på mängden småpratet som de kan ha med andra arbetstagare. Alltså i vissa sätt, duschkabiner hjälper ökad effektivitet utan att det kostar företaget en enorm kontant utlägg för privata kontor, som är dyrare att bygga och kräver mer övergripande utrymme.

skåpet gården hjälper också med några större kontor frågor. Med ett skåp, arbetstagaren inte bara har sitt skrivbord där för att lagra information, men vanligtvis tre väggar som kan användas för dokument eller lagring av data också. vidare är de flesta skåp gjorda med material avsett att dämpa ljud, så att kontoret att vara lite tystare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.