Vad är en Ecopreneur?

Ecopreneur ®, en term varumärkesskyddad av Ecopreneur ®, LLC, är en kappsäck av "ekologiska" och "företagare. " En Ecoprenuer ® är en företagare som är inriktad på ekologiskt vänliga frågor och orsaker, försöker göra affärer i en sätt som gynnar miljön. Varumärkestermen kan referera till personer som tillhandahåller ekologiskt vänlig varor eller tjänster. En Ecoprenuer ® kan fokusera sin verksamhet på någon av en rad miljövänliga produkter eller verksamhet inklusive återvinning, byggnad av grönområden, eller han eller hon kan producera ett miljömässigt fokus tidningen.

Även Ecoprenuer ® är en varumärkesskyddad term kan vi också prata om den här branschen mer allmänt. Många ekologiskt inriktade entreprenörer har etablerat mycket bekväma nischer för sig själva, att utveckla mycket lönsamt företag och företag som också gynnar miljön. Som svar har vissa regionala regeringar skapat incitament för att locka dessa företagare att deras områden, framhåller vikten av ekologiskt sunda företag.

Ett företag som är miljövänliga är känd som en "grön affärsverksamhet", och i tidig 21: a århundradet började gröna företag att uppleva exponentiell tillväxt. Många konsumenter ökade mer medvetna om miljöfaktorer som organisationer och regeringar försökte ta upp frågor om hälso av världens miljö, och företagsamma affärsmän hoppade för att fylla den längtan efter gröna företag. Många konsumenter är villiga att betala åtminstone en liten extra kostnad för varor och tjänster som de tror är bättre för miljön, tack vare omfattande diskussion om miljöproblemen.

Vissa ekologiskt inriktade entreprenörer började mycket liten, med mindre projekt för att hjälpa miljön eftersom de var verkligen bekymrad. Några exempel på sådana satsningar omfattar kommunala kompostering anläggningar, återvinningsföretag, grön landscapers och miljövänlig byggnad och designers hem. Andra etablerade affärsmän som insett potentialen för tillväxt i den gröna näringslivet drog fördel av en ökad ekologisk inriktning, skapa nya företag och omarbetning befintliga företag längs gröna linjerna.

Många tror att en ekologiskt inriktad företagare representerar det bästa av näringslivet, hitta ett sätt att stödja sig själv och samtidigt hjälpa miljön. Framgången för gröna företag har också en fungerande ekonomisk modell för att bevara miljön, vilket bevisar att det är ekonomiskt rimligt, ljud och lönsamt att bry sig om miljön. En ekologiskt inriktad entreprenör som fyller en unik nisch som behovet av biologiskt nedbrytbara förpackningar kan ställa ribban för framtida företag i branschen, som visar företag hur de kan utveckla miljövänliga fabriker och affärsmetoder.

Att bli en ekologiskt inriktad entreprenör kräver god affär känsla gemensam för alla företagare, tillsammans med en passion för och ett intresse för miljön. Vissa ekologiskt inriktade företagare kommer från vetenskaplig bakgrund, som använder sin utbildning i miljöfrågor för att hjälpa dem lösa problem och marknadsföra sina lösningar för konsumenterna. Ekologiskt inriktad företagare måste också vara bra på PR, skapa goda relationer med potentiella konsumenter och investerare och arbeta med myndigheter för att göra gröna affärer hållbart, praktiskt och fördelaktigt för alla inblandade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.