Vad är en Begärt pris?

begärt pris eller listpris avses priset en säljare listor för föremål han önskar sälja. Oftast du hör ordet ställs listpris som en hänvisning till kostnaderna för inköp av ett hem. Lista priser kan också referera till angivna priset för att köpa ett fordon. Det är viktigt att inse att ett begärt pris eller listpris oftast är mer än en person kommer rimligen räkna med att få för något, om de är be eller notering låg för att främja en snabb försäljning. I de flesta fall är begärt pris den punkt där du börjar förhandlingar och avtal på den faktiska försäljningspriset.

När bostadsmarknaden är het, frågar priserna höjs, och det kan vara svårt att få en person som säljer ett hem att komma ner i pris med mycket. När en efterfrågan på att köpa hem mer än de som finns tillgängliga på marknaden kan intresserade köpare ens överskrida det begärda priset för att köpa ett hem. På en stabil marknad, eller om bostadsmarknaden töms, det finns mycket mer avtalsförhandlingar rum. En skicklig fastighetsmäklare eller mäklare kan hjälpa dig avgöra en rimlig under begärt pris erbjudande för hemmet.

Detta innebär inte alltid att ditt erbjudande kommer att accepteras, och det finns en stor finess med att få det godtagbart bud höger. Om du kommer in under någon annans erbjudande, då du troligtvis inte kommer att få huset. Å andra sidan, om inga andra erbjudanden ligger på bordet, får säljaren motverka erbjudandet med ett belopp som fortfarande lägre än listpriset men högre än ditt erbjudande. För människor som försöker arbeta utan en fastighetsmäklare eller mäklare, kan det hjälpa att titta på webbplatser som Home Priskontrolltjänster att se hur nära begärt pris hem säljer i det område som du söker.

Du kan söka denna webbplats genom bostadsområden och postnummer för att räkna ut vad ett rimligt erbjudande ska vara. Du bör inte heller lämna anbud förrän du har haft en grundlig hem inspektion. Om hemmet inspektören dyker upp något relevant som minskar värdet på hemmet, kan denna information hjälpa dig att sänka ditt erbjudande, och sedan är det hem säljarens ansvar att avslöja någon information som du hittar till andra potentiella köpare.

Vid fastställandet erbjudanden på bilar i listpris, en av de bästa guider du kan använda är det Kelley Blue Book, som talar om hög och låg bluebook pris för den bil du vill. Detta kan vara särskilt användbart när du köper en begagnad bil. Erbjudanden kan hållas i låg bluebook rad och torde grundas på högre körsträckor eller något fel med bilen. Precis som med hem inspektion är det en bra idé att ta någon bil du funderar på att köpa till en oberoende mekaniker för en fullständig utvärdering av dess värde. Om något har mer än 50% slitage, såsom bromsar, bälten, däck eller andra kan ditt erbjudande minskas.

När du köper ett fordon, kan du också överväga vilka listan pris kan ligga i ett par år om du planerar att sälja det. Det finns vissa fordon som har höga andrahandsvärdet och kan prissättas därefter. Toyota? bilar, till exempel, är kända för sin höga återförsäljningspriser. Veta om din bil varumärke är en populär en tillåter dig att besluta om en rimlig listpriset och avgöra i vilken grad du har prisflexibilitet att sälja din bil. Som köpare kan vara medveten om dessa tendenser hjälpa dig att avgöra hur mycket förhandlingar flexibilitet du besitter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.