Vad är eMarketing?

När majoriteten av jordens befolkning med disponibel inkomst fått tillgång till internet, marknadsföring förändrats för alltid. Elektronisk marknadsföring, eller eMarketing, blev en av de bästa verktyg som ett företag kan använda för att nå potentiella kunder och att sälja. Online marknadsföring och internet marknadsföring är andra namn på samma praxis att göra affärer på internet, men alla menar samma sak: att använda Internet för att attrahera och behålla kunder, och i syfte att utveckla ett varumärke.

Det finns en marknadsföring princip som säger "fisk där fisken. " Med en stor majoritet av världens på internet, är det rimligt att marknadsföra en verksamhet om potentiella kunder tillbringar merparten av sin tid. EMarketing kan företag lätt hitta potentiella kunder som kan ha ett särskilt intresse för sin produkt. Till exempel, ett företag som säljer specialitet köksredskap kan hitta en stor population av människor över hela världen som kan vara intresserade av deras produkt genom att bara söka efter dem. Verksamheten kan då betala för att få sina annonser platser på webbplatser där dessa potentiella kunder använder sin tid.

eMarketing är ett mycket kostnadseffektivt sätt att sälja och bygga ett företag. ROI eller avkastning på investeringar, för ett väl genomfört annons på internet kan mycket bättre än ett liknande sätt prissätt annons i andra intäkter, såsom tryck eller på TV. Spendera ett par hundra dollar på en annons, som har potential att bli sedd av tusentals, om inte miljoner, potentiella kunder är en av de bästa kostnadseffektiva sätt att bygga upp en verksamhet.

Med rätt kompetens, kan eMarketing vara mycket enkelt att göra för väldigt lite pengar. Designa en annonskampanj, köpa annonser utrymme på relevanta webbplatser, eller till och med en annons företag att placera dina annonser, har aldrig varit enklare. Ett företag behöver en stark webbplats med bra innehåll, och en blogg för att hålla folk kommer tillbaka för mer. Sökmotoroptimering kan bidra till att ett företags hemsida mer tillgänglig från sökmotorer. E-postlistor, nyhetsbrev och direkt marknadsföring som levereras till e-postadresser kan också förbättra försäljning och är enkelt att installera.

Till skillnad från andra marknadsföringsmetoder, ger eMarketing kunder möjligheten att köpa varor och tjänster från hela världen, när som helst på dagen, och varje dag på året. Om en kund ser en annons för en produkt de vill har de möjlighet att åka till platsen för att köpa det och ha det köpt och betalat inom några minuter. Ingen annan form av reklam erbjuder denna typ av resultat, vilket är anledningen eMarketing är så unik och så framgångsrik. Det gör det möjligt för företag att rikta sina annonser till intresserade grupper av människor, och gör försäljningen, på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.