Vad är avsnitt 8?

8 § hänvisar till en del av USA: s Housing Act. Den ursprungliga delar av denna lag antogs under 1937 till följd av brist på billiga bostäder för fattiga, som var en del av efterdyningarna av den stora depressionen. 8 § också hänvisningar vilken typ av statliga stöd till bostadsbyggande tillgängligt för somliga, men inte alla, kvalificerade människor. Den kan också användas som ett adjektiv för att beskriva bostadsprogram administreras under 1937 års och senare revideringar.

På senare tid har avsnitt 8 fokuserat på att minska skillnaden mellan den hyra som hyresgäster kan ha råd att betala och vad hyresvärdar avgift. Detta uppnås genom ett statsunderstöd beviljas till hyresvärdar som hyr till kvalificerade hyresgäster. Subventionen sker i form av en kupong.

Hyresvärdar kan frivilligt ingå i avsnitt 8 program eller så kan de gå med på att ta ett avsnitt 8 kupong när kontaktas av en potentiell hyresgäst. Faktum är att vissa hyresfastigheter enbart dedikerade till att erbjuda familjer med låga inkomster med hem. Sedan 1983 krävs programmet kvalificerade sökandena att ersätta ca 30% av sin inkomst till sin hyra. När statlig finansiering är tillgänglig, och endast om hyresvärden avgifter marknadsvärdet Hyra (FMR) och säkert behåller äganderätten skall hyresvärden få skillnaden mellan vad han eller hon avgifter och vad 8 § Hyresgästen kan betala.

hyresvärdar inte är skyldiga att delta i avsnitt 8 bostäder. Faktum är att vissa stå emot detta eftersom de vill ta ut mer än FMR eller att de fruktar att låg inkomst hyresgäster inte kommer att behålla sin egendom väl. Andra bara ogillar besväret att få hyra från två källor.

federala regeringen medel för att stödja § 8 program, och tyvärr finns det ofta inte finns tillräckliga medel för att tillgodose behoven av låga inkomster sökande . Allmännyttiga bostäder, särskilt på medelstora till stora städer, har haft så stora väntelistor att de har tvingats att stänga dem och bara ibland åter öppna dem för nya sökande. Några tidigare avsnitt 8 sökande har berättat historier för att äntligen på väg till toppen av väntelistan efter inte längre behöver offentligt stöd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.