Vad är Tweens?

När det gäller marknadsföring och demografi, barn ungefär i åldrarna 8 och 14 har blivit en potentiellt lukrativ kundkrets som kallas tweens . Tweens anses vara "mitt emellan" de traditionella barn och stadier tonåring i utvecklingen. Många tweens ser sig själva som trendiga och moderiktiga yngre versioner av sina unga syskon, inte barn beroende av sina föräldrar "känslor. Marknadsförare är särskilt intresserad av livsstil tweens, eftersom varumärkeslojalitet börjar ofta under Tween scenen.

Många delar av modern populärkultur faktiskt har studerats genom ögonen på tweens först. Det är inte ovanligt att en film bolaget kan rekrytera tweens som test publik för kommande versioner. Om filmen kan hålla uppmärksamheten hos notoriskt oberäknelig tweens, då det kan ha en framgångsrik general release. Om tweens ogillar en film, dock kan deras åsikter och kritik leder till Omskrivning och re-redigering. Detsamma gäller med tweens och annan popkultur förbrukningsartiklar såsom videospel, musik och leksaker.

tweens kultur är också drivs av kändis. Tweens idag fortfarande läsa fanzines fylld med unga, attraktiva musiker och filmstjärnor. Tweens läsa även deras äldre syskon "tidskrifter, vilket innebär marknadsföring experter spenderar mycket tid och pengar att skapa reklam riktat till de yngre tweens. Användningen av mycket sexualiserade bilder av modell tweens och betoningen på "kyla" har blivit kontroversiell under årens lopp. Vissa cigarett företag har varit kända för att skapa seriefigurer som överklagandet i första hand manliga tweens. Kläder kataloger har också skisserat tweens i sexuellt utmanande utgör en del av kampanjer riktade till en yngre kundbas.

Tweens har en betydande köpkraft, även om deras inkomstkällor är i allmänhet begränsade till generösa sina föräldrar. Många tweens få en generös ersättning, men de är inte gamla nog att förtjäna sin egen inkomst. Det är därför så många marknadsförings-och reklambyråer försöker infiltrera leden av tweens. Om ett lan bara har tillräckligt med pengar för att köpa ett par jeans till exempel, som varumärke skulle han eller hon välja? Har tweens diskutera nya produkter med andra tweens? Är en viss produkt populär bland tweens, eller är det redan på väg bort? Vissa analytiker ser tweens som barometer för trendiness, men tendenser och trender ofta slut innan industrier kan utnyttja dem.

Vissa säger att tweens är den nya tonåringar, eftersom de också visa sig som självständiga och mogna individer. En 10-årig flicka i dag möter ofta samma självkänsla och kropp frågor bild som möter en 15-årig tonåring bara en generation sedan. Tweens har bokstavligen vuxit upp med teknik för sina föräldrar bara upplevt som vuxna. Tweens söker ofta omedelbar tillfredsställelse, vilket är ett annat problem för marknadsförare och annonsörer. Varumärken inriktas tweens skulle leverera vad de lovar omedelbart eller riskerar att bli impopulär lika snabbt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.