Vad är Sociala Män?

Lön Män brukar komma bifogas en lönecheck, sammanfattar arbetade timmar, lön och eventuella nekanden. De är användbara för att säkerställa att lön har beräknats korrekt, och för att följa inkomster och avdrag. Även löner Män från varje bolag kan se olika ut, bör de ha samma grundläggande information. Det bör återspegla exakt hur mycket undanhålls lön och varför. Typiska nekanden omfattar ersättning av statliga och federala skatter, Medicare och sociala avgifter (i USA), och bidrag till försäkringar, spar hälsa konton.

Lön Män kan också rapportera tillgänglig sjuk tid eller semester, vilket är värdefullt eftersom det ger arbetstagaren rätt att spåra tillgängliga personuppgifter eller sjuka tid. De har även vanligtvis innehåller en logg över mängden inkomståret-to-date och de kan även ange saker som arbetad tid på ett företag eller antalet arbetade timmar inom ett år. En löne påbörjad kommer också att rapportera belopp en anställd bidrar till en pensionsplan, en arbetsgivares motsvarande bidrag, hälsa sparkonto bidrag och avdrag för försäkringspremier.

Eftersom att lönerna Män innehåller sådan viktig information om en anställds status, lön, och avdrag finns det ofta en fråga som folk frågar om dem: hur länge ska de förvaras?

I de flesta fall bör löne Män behållas fram till ett objekt årliga deklarationer. Medan arbetsgivare ska ge anställda en slutredovisning i slutet av året av den 31 januari, att hålla löne-Män är värdefullt att jämföra de belopp för noggrannhet. De flesta experter rekommenderar att hålla skatteregistren i sju år.

Det är viktigt att se till att lönerna Män omhändertas på rätt sätt genom att skära dem, eftersom de lätt kan användas för att stjäla viktig personlig information, inklusive saker som personnummer och födelsedatum.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.