Vad är Microcommerce?

Microcommerce innebär förvärv och försäljning av varor och tjänster som skall anses som mjukt innehåll. Generellt är kostnaden arbetar med köp och försäljning av mjuk innehåll relativt låg. Begreppet microcommerce gör det möjligt att bedriva handel aktivitet som brukar anses vara för liten för en standard kreditkort avgift.

För att förstå microcommerce är det viktigt att förstå begreppet mjuka innehåll. I huvudsak är mjukt innehåll någon typ av tillgång till information, programvara eller allmänna tjänster som är prissatta till mycket låga priser. Prisintervallet för mjukt innehåll kan vara bara några dollar per enhet, eller till och prissätts till en ränta som en bråkdel av en krona per enhet. Förmågan att använda sig av modellen för microcommerce tillåter företag att skapa och sälja mjuk innehåll i syfte att tjäna vad som ibland en betydande vinst baserad på den mängd inköp transaktioner som äger rum. När en individ väljer att köpa en av de varor eller tjänster i en microcommerce miljö han eller hon faktiskt levererar vad som kallas en micropayment.

Ett av de bästa exemplen på microcommerce miljöer som trivs på insamling av mikrobetalningar är pay-per-klick annonsering. Betala per klick det används flitigt på Internet som ett sätt att generera intäkter i små steg. I allmänhet kommer en pay-per-klick strategi skapas allt från en bråkdel av en procent av intäkterna hela vägen till flera cent för ett enda klick. Om annonserna eller ikoner klickas ofta, kan detta leda till en jämn ström av inkomster för ägaren av webbplatsen där annonsen finns.

Microcommerce fortsätter att utvecklas som Internet blir mer populär som ett sätt att bedriva alla typer av affärstransaktioner online. Företagen kan välja att anställa microcommerce som ett sätt att få tillstånd att ha reklam på olika hushåll och företag till webbplatser, att effektivt kunna skapa en annan försäljning verktyg som kan användas för att nå nya kunder. I utbyte mot detta privilegium, kommer ägaren av annonser dela intäkterna med webbplatsen ägaren via pay-per-klick eller liknande metoder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.