Vad är Media Analytics?

Media Analytics är utvärdering av en specifik media meddelande eller konstruktion för att bedöma hur det påverkar en målgrupp. Detta står i kontrast till medieanalys, vilket skulle vara en mer traditionell utvärdering av vad som finns i ett media meddelande eller konstruktion. Media analytics för företag tenderar att fokusera på resultat som påverkar försäljningen skatter eller andra specifika händelser.

Inom en bättre definition av mediernas analyser, är några särskilda former av denna typ av tjänst blir allt vanligare. En av dessa är Web analytics, där de utvärderar ett webbmedia bit titta på dess specifika effekter på en målgrupp genom kvantifierbara data, exempelvis originella synpunkter, lokalisering av ISP adresser och mycket mer. Web Analytics kan också titta på resultaten av inbäddade objekt som Google AdWords.

En annan ny del av medieområdet analytics kallas sociala medier Analytics. Sociala medier är en term för mycket nya innovationer i online-och trådlösa världen, inklusive webbplatser som MySpace och Facebook, liksom alternativa kommunikationsmetoder som Twitter, vanligen aktiverad som smart telefon trådlös teknik. Företagen undersöker möjligheter till marknadsföring av dessa plattformar med sociala medier analytics att fokusera på hur nya medier kan bidra till ett företag eller en produkt eller säljer varor eller tjänster till en konsument publik.

Ett media Analytics företaget kan hjälpa ett företag att förbättra sin befintliga media system. Webbanalys konsulter, till exempel fokusera på hur man kan förbättra eller uppgradera en befintlig webbplats eller andra Internet-initiativ. Detta kan omfatta att skapa nya online-formulär eller applikationer, installera kundvagnar eller på annat sätt anpassa en webbplats för att ge personuppgifter inträde. Andra inslag är spårning kundevenemang och automatisera en del av de marknadsundersökningar som hjälper företagsledare diagram en framtida kurs för ett företag.

webbanalys konsultföretag ofta förlitar sig på specifika utvecklare expertområden för att använda traditionella språk datorprogrammering att arbeta på kundernas webbplatser. Utvecklare kan arbetet med att skapa en helt ny kund gränssnitt på en webbsida från grunden. De kan också delta i utformningen av tillägg där nya programmeringsspråket förbättrar vad en befintlig webbsida kan göra. Programmering kunskap och kännedom om gemensamma webb gränssnitt är avgörande för denna typ av arbete.

Sociala medier konsulttjänster och analysverktyg tjänster kommer ofta att fokusera mer på hur ett meddelande lanseras inom en målgrupp. Massor av medier bygger på redan befintliga programmerad teknik. Konsulter och sociala medier analytics tenderar att se på hur dessa fri-form-teknik kan anpassas och användas av ett företag för egen vinning genom bättre konsumentinformation uppsökande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.