Vad är Kontorsmöbler?

objekt som används för att tillhandahålla funktionalitet i ett kontor är ofta indelade i tre kategorier: kontorsmöbler, teknik och kontorsmateriel. Även kontorsmaterial är de mindre, ofta billiga, föremål som används i, runt och på kontorsmöbler, möbler själva är de största posterna som ingår i inredningen av kontoret.

Det säger sig självt som kontor varierar i deras behov. Det finns dock vissa gemensamma delar av kontorsmöbler att det vanligen är hittas. En är skrivbord. För många människor är deras skrivbord sin huvudsakliga arbetsplats, en plats där de skriver, typ, beräkna, läsa, svara i telefonen, och över vilka de kan genomföra intervjuer och hålla möten.

Desk kan göras av trä, metall, plast eller glas, men i de flesta fall, såvida det inte särskilt kallas "dator skrivbord," de innehålla en plan arbetsyta-som även kan inneha en dator och /eller övervaka-och lagring. Det skrivbord som gjorts speciellt för datorer kan inte erbjuda lagring. På bord som inte har lagring kan det finnas en låda som har inbyggd fack, för att hålla kontorsmaterial, medan andra lådor kan ha utrymme för brevpapper och filer.

En kaninbur kan vara tillgängliga med ett skrivbord. Hutches erbjuder också lagring, men de brukar ha plats för böcker och cd-skivor, med kanske några hyllor Letter-storlek om vilka projekt som kan lagras. Vissa har ett skåp, liksom. Bänkar har några karakteristiska former. De är ofta rektangulära, men kan också vara L-formad eller U-formad.

Fyra alternativ till skrivbordet är nu vanligt. Dator kärror och står dator-kompakt möbler som håller en dator och bildskärm-kan tjäna i stället för ett skrivbord när rummet är begränsat. Dessa delar av kontorsmöbler har utvecklats för effektiv användning av rymden och är ofta på hjul så att de kan flyttas om det behövs. Medan skåp ofta åtminstone lite extra förvaringsutrymme, står ofta inte.

armoire har också anpassats efter dess användning som ett förvaringsskåp eller skafferi i en datacentral. Den kombinerar fördelarna av datorn skåp med mer utrymme, och många armoires har förmågan att dölja alla de håller bakom deras dörrar. Detta kan vara en välsignelse för ett kontor i hemmet. Slutligen har vissa människor tycker att en tabell fungerar för dem som ett skrivbord, samt ett möte och iscensättning område. Detta kan också vara ett attraktivt val för ett hemmakontor, eftersom bordet kan vara kunna användas för andra ändamål.

En naturlig del av kontorsmöbler att gå med skrivbord är en stol. Det finns flera olika typer av stolar som kan finnas i ett kontor. Executive stolarna är dyra skrivbord stolar, ofta med läderklädsel, och i allmänhet har högre rygg och mer justeringar än andra stolar. Lednings-stolar är ett steg ner från executive stol, och här ligger fokus på ergonomiska egenskaper. Specialiserade stolar med extra höjd för att passa en redaktionell bord finns för utarbetande, med eller utan vapen, men med ett fotstöd.

Kontorsmöbler för förvaring kan ske i form av bokhyllor, skåp inklusive arkivering skåp och hyllor. Dessa finns i en mängd olika material, även trä, harts, laminat och metall, och i många storlekar och stilar. Mötesbord och klädhängare är två andra poster av kontorsmöbler som kan hjälpa komplett inredning av ett kontor. Gäst stolar-bekväma fåtöljer utan hjul för besökare utanför kontoret eller för kollegor som har kommit in för ett möte är ett annat vanligt förekommande objekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.