Vad är In-Line Finishing?

In-line efterbehandling är en process som sker i förlag och butiker tryck, när alla nödvändiga efterarbeten för produkter sker inom samma bolag stället för att skickas ut på externa entreprenörer. Produkter delaktiga i denna process omfattar ett brett utbud av tryckt material såsom böcker, broschyrer, tidningar, mappar och många fler typer som vanligtvis i ett bokbinderi. System för att göra in-line efterbehandling utföra många funktioner på tryckta verk inklusive vikning, beskärning, direktutskick och många fler.

De processer för en in-line efterbehandling har utformats främst för att rädda företag tid och pengar, det kan bli dyrt mycket snabbt när arbete behöver skickas ut att vara klar, skickas tillbaka och sedan levereras. Ett bra exempel på detta i utskrift med direktutskick tjänster, när ett visst objekt måste vara tryckt på tusentals eller miljontals, och därefter varje bit måste individuellt upp och skickas ut. Innan in-line efterbehandling var ett mer hållbart alternativ, en utanför entreprenör måste hyras till avtryck adresser på alla bitar och sedan skicka ut dem. Detta innebär att entreprenören har en egen form av kvalitetskontroll, egen tidsplan för arbetet är avslutat och framför allt skulle kunna ta ut vad de ville.

Genom att utnyttja in-line efterbehandling, alla de skyldigheter som sammanhänger med att slutföra arbeten hanteras inom tryckeriet själv snarare än att ges till ett externt entreprenör tillsammans med en större chans för fel och högre kostnader. Ännu mer pengar kan sparas när maskiner är konstruerade för att göra in-line efterbehandling kontinuerligt efter material har tillverkats. När detta är gjort, den in-line efterbehandling maskinen är ansluten rätt till den ursprungliga produktionslinjen så att arbetet är avslutat utan att behöva stoppa produktionen alls. I ett internt förlag, till exempel, kan en bok vara tryckt, bunden och slutade allt i en produktionslinje utan tidsförlust.

Andra funktioner som kan utföras med in-line efterbehandling maskiner i andra företag samt förlag omfattar limning, stansning, falsning, prägling och perforering material. Därigenom kan produkter sändas rätt ut av det löpande bandet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.