Vad är Farm Auktioner?

Farm auktioner börsnoterat försäljning av markområden som normalt omfattar ett hus, lada, och silo. En gård är en plats där grönsaker eller djur föds upp, vanligen för eventuell försäljning. Det kan också syfta på försäljning av tomter eller vattendrag där det odlas produkter, till exempel finns det honung gårdar, gårdar ostron och träd gårdar. Farm auktioner kan omfatta försäljning av någon av dessa typer av anläggningar.

En gård auktion är ett smidigt sätt att sälja en gård, och kan vara ett bra alternativ för en ägare som är ivriga att sälja sin egendom. Många köpare samlas på en gång, motverkar behovet av en fastighetsmäklare för att göra månader sändningar. Köpare gynnas av gården auktioner också. De kan ofta få bra anläggningar för betydligt lägre priser än de egenskaper som kommer att införas inom ramen för den vanliga fastighetsmarknaden.

En kontakter gård säljare en auktion organ när han vill sätta sin gård på auktion . Byrån fastställer sedan en start bud, vanligtvis genom att anställa en inspektör för att bedöma egendom och tilldela ett värde. Detta bidrar till att fastställa ett lägsta bud pris som alla parter kan enas om.

Om säljaren finner budet accepteras, fortsätter han med i auktionen. Pappersarbete är utarbetades, där säljaren åtar sig att sälja gården för det högsta budet så länge kommit överens om minsta uppfyllas är. En gård Säljare är klokt att ha en fastighet advokat granska alla dokument innan du skriver.

Säljare bör inse att ibland en fastighet inte går för mer än sitt minimum. Även om detta är sällsynt, men det händer. En säljare bör gå in med blygsamma förväntningar för att undvika besvikelse.

Gården Säljaren är då given exakt datum då hans gård kommer att auktioneras ut. Han kan välja att delta i eller förvaras varsel. Säljaren ges också några datum när perspektiv köpare kommer att bedöma egendom före auktionen.

högstbjudande får gården på samma dag som den auktion. Köparen och högstbjudande fullständig pappersarbete och köparen betalar för sitt inköp. Anbudsgivaren lämnar över egendom, och gården auktionen är klar.

En del lantbrukare väljer att lossa sin egendom genom att lista det på en auktion webbplats. Detta är en av de nyare och mer okonventionella sätt att gå vidare med gården auktioner, även om det växer i popularitet och användbarhet. En fastighetsägare kan helt enkelt lista sin egendom på platsen genom att posta information och fotografier.

Med en online-auktion, får ägaren att sätta sin lägsta klubbade priset. Det måste väljas med omsorg, eftersom ett lågt pris kan slutresultatet i en gård som säljs för en bråkdel av sitt värde. Minst klubbade priset som är för höga, kan dock lämna fastighetsägaren betala notering avgifter utan sin gård säljs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.