Vad är E * Trade?

E * Trade ® är ett amerikanskt företag som specialiserat sig på tjänster börsmäkling via Internet. Med hjälp av detta företag, kan individer köpa värdepapper utan användning av en finansiell mäklare. En finansiell mäklare agerar som mellanhand, med medel från privatpersoner och förvaltning av investeringsportföljen för dem. Stock mäklarhus sälja aktier, obligationer, fonder, och aktieoptioner. Alla dessa artiklar är investeringar verktyg, som används som ett långsiktigt sätt att öka välståndet.

William A. Porter bildas E * Trade ® 1991, under namnet E-Trade Securities Inc ®. Detta företag som handelstjänster med både CompuServe ® och America Online ® som tjänsteleverantörer. E-Trade Securities Inc ® var i förgrunden för en växande efterfrågan på direkt tillgång till finansmarknaderna. Införandet av Internet och allmän tillgång till kraftfulla datorer gjorde denna övergång möjlig.

I mitten av 1990-talet bytte företaget namn till E-Trade Group ® och blev ett publikt bolag. De gick med en mängd andra företag som erbjöd en kombination av teknik och service till investerare. Denna kombination av faktorer gav ursprungliga lagret öppning pris bli ganska hög, buoying företagen profil och intäkter. Efter många år på marknaden, stärka deras produktutbud, och byta namn på företaget, försökte E * Trade ® till att köpa eller fusionera med andra rabatt mäklare. Detta inkluderade misslyckat försök att köpa TD Waterhouse ® och Ameritrade ®. Under 2004 säkrade E * Trade ® Harrisdirect ® och BrownCo ®.

subprime krisen i 2007 var den drivande kraften bakom en uppgörelse med Citadel Investment Group ®, att köpa alla subprime-tillgångar som innehas av E * Trade ® för $ 800 miljoner amerikanska dollar (USD). Som ett resultat av detta arrangemang, registreras företaget en $ 3800000000 dollar (USD) förlust i tillgångar, fick Citadel ® en plats i styrelsen och den verkställande direktören för E * Trade ® avgick.

De produkter som erbjuds av E * Trade ® fortfarande inriktade på att möta behoven i den privata investeraren. Företaget erbjuder tillgång till online träning resurser, expertutlåtanden från en rad olika källor och möjligheten för arbetstagare att hantera sina egna pensionssparande. Det är viktigt att notera att alla rabatt mäklare tjänster tydligt framgå att det finns en risk för förlust med ett investeringsbeslut aktivitet.

Det finns två typer av mäklare tjänster: full service och rabatt. En full service företag erbjuder ett mäklare, som är ansvarig för kommunikation med kunden och förvalta sin portfölj. Kunderna investeringar samlas ihop till en större kruka och professionellt förvaltade. Avgiften speglar en viss professionell service. I en rabatt företag, avgifterna är mycket lägre, eftersom det inte finns någon mäklare och varje individ är ansvarig för hans eller hennes egna transaktioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.