Vad är Direct Mail?

Direktreklam är ett sätt att reklam som annonsörerna post tryckta annonser, brev eller andra värvning för stora grupper av konsumenter. Bulk-post priser används för att sänka kostnaden för utskick och riktade e-postlistor används för att maximera potentialen svar.

Direktreklam används i många olika situationer, begränsas i första hand genom fantasin hos annonsören. Butiker använder vanligtvis direktreklam för att annonsera nya produkter eller att distribuera kuponger. Välgörenhetsorganisationer använder vanligtvis det med pengar eller rekrytera frivilliga. Nästan all försäljning beck kan göras genom direktreklam.

För att skapa en direktreklam utskick kommer annonsörer för att skapa en annons som tilltalar ett stort antal människor. De kommer sedan skicka den till en stor grupp människor, beroende på den potentiella publiken i annonsen. Det skulle kunna vara ett postnummer, särskilt demografisk eller hela nationen.

Annonsörer har hittat direktreklam lockande av flera skäl. Det tar deras budskap direkt till konsumenten. Även konsumenterna kan gå ifrån en tv-annons eller vända förbi en tidningsannons, kommer de öppnar så småningom sin brevlåda. Annonsörer också vilja att de kan rikta sina budskap snävt och brett som de vill, med hjälp av massutskick priser. Genom att ta emot posten hemma, sätter direktreklam annonsörens budskap i händerna på konsumenten vid den tidpunkt då konsumenten kan vara benägna att läsa den, tillsammans med resten av posten.

Direktreklam är inte utan problem. Under årens lopp blev direktreklam även känd under annat namn: skräppost. Vissa konsumenter blev irriterad på mottagande många annonser på posten varje dag. Många kastade bort den misstänkta annons-fylld post.

Eftersom konsumenterna ofta kasta post i samband med annonser, var marknadsförare utmanas att säkerställa att konsumenterna läsa deras annonser. Direktreklam marknadsförare använder nu olika tekniker för att säkerställa att mottagarna öppnar sina kuvert. Vissa går långt för att göra kuvert och utskick visas personlig, även med särskilda dator typsnitt som ser ut som handstil. Andra kommer att rikta utskick till de mest sannolika kunder genom att med hjälp av riktade sändlistor. Många direktreklam marknadsförare har insett att en av de största utmaningarna kan få läsaren att helt enkelt öppna kuvertet och läsa annonsen.

direktreklam in i världen av Internet, och många av de tekniker som dyker upp elektroniskt i e-post. Vissa annonsörer skickar nu email med annonser för stora grupper av konsumenter. De drar nytta av den relativt låga kostnaden för att erhålla en lång lista med e-postadresser och den lilla tid som krävs för post till tusentals eller miljontals människor. Kanske inte så förvånande, reagerade många datoranvändare genom att ta bort vad de uppfattar som "skräppost".

Trots att de flesta människor känner till direktreklam till konsumenterna , många företag också reklam för sina produkter och tjänster till andra företag . Business to business (B2B) direktreklam är en särskilt lukrativ del av marknaden, marknadsförare kan rikta sina budskap till just de mottagare som sannolikt kommer att bli kunder. I slutändan gör direktreklam företag att isolera sin marknadsföring dollar för att med hög sannolikhet utsikter och undvika att slösa pengar på de som troligen kommer att vara ointresserad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.