Vad är reception leksaker?

reception leksaker är roliga och vanligen fåniga prylar och leksaker som är gjorda för kontorsarbetare. De gör underbara presenter till de som spenderar massor av tid på jobbet och behöver en paus från en stressig arbetsmiljö. De är oftast billiga och finns på leksak butiker och gåva, liksom många webbplatser.

Vissa skrivbord eller kubiska leksaker är faktiskt barnens leksaker eller klassiska skämt presenter för vuxna. Kitschig objekt som Fat Monkeys ®, är Mr Potatohead ® dockor, eller Rubiks Kuber ® ofta som skrivbord leksaker. Tänkt att vara distraherande och charmigt, kan dessa leksaker ge dig en känsla av förtrogenhet och nostalgi, och kan vara en stress avlastningsflygplatser.

Ett genomgående populär kontor leksaken Zen trädgård. Dessa billig nyheterna består vanligen av en ytlig trälåda fylld med sand. Vanligtvis set ingår slipade stenar eller Japaninspirerade bitar som små pagoder, samt redskap som används för att borsta sanden i mönster. Många människor tycker att det är avkopplande upplevelse, och kommer att få flytta den miljö i estetiskt tilltalande sätt.

Många skrivbord leksaker är tekniskt orienterade, perfekt för en gadget älskare. Enkla maskiner och pendlar är roligt och oftast ganska enkla. För den sanna teknik älskare, kan du lätt hitta soldrivna eller evighetsmaskin maskiner, svävande jordglober, även sång magneter. Lekte med dessa prylar kan vara roliga och distraherande, och tillåta en hård arbetare för att fånga en välförtjänt paus.

Vissa kontor och arbetsplatser rynka pannan på skrivbord leksaker som en störande och distraherande fråga och reglera eller förbjuda användningen av dem. Medan naturligtvis leka med leksaker skall inte ersätta den tid som arbetar, kan förbjuda alla personliga detaljer eller roliga objekt gör stor skada anställd moral. Att tillåta arbetstagare att ha roligt objekt som skrivbord leksaker kommer dem att känna sig mer bekväm, mer uppskattade och mer hemma i deras kontor. I stora företag kan det visar också potentiella kunder eller klienter att organisationen består av individer snarare än att vara anonyma. Däremot kan alltför visar förringa en hälsosam och allvarliga arbetsmiljö och bör begripligt vara modererad.

Hitta skrivbord leksaker för en hård arbetare kan vara roligt, och så det stora urvalet gör det möjligt för många smaker. Inte alla skrivbord leksaker är dumma i naturen, liksom Zen trädgården kan de lägga till skönheten och fridfull atmosfär i ett kontor. Välj skrivbord leksaker för att matcha personlighet hos mottagaren, men vara noga med att fundera över sin arbetsmiljö och om leksaken är lämplig. Ett gummi kyckling kan vara perfekt för din väns sinne för humor, men om de arbetar i en begravningsbyrå kan det inte vara en lämplig gåva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.