Vad är ett hus Swap?

Det finns ett urval för villaägare när de vill sälja sina hem. Ett hus swap är ett kreativt sätt att sälja ett hem och skaffa en ny, där husägare kan helt enkelt handeln vad de har för vad de vill.

Många känner hus byta är det enda svar som de har gjort allt de kunde för att sälja sina hem, bland annat sjönk priset och hålla sina hem på marknaden under en längre tid. Den faktiska Huset byta knuten båda parter att göra en försäljning på samma gång. Eftersom det är nästan omöjligt att ha två hem att uppnå samma egendom värde att försäljningen måste utjämnas genom ett utbyte av pengar från den part med billigare hemma. Båda parter måste komma överens om detta belopp.

Under denna process som är inblandade i huset byta kanske vill rådgöra med en fastighets advokat för att säkerställa att priset är rimligt och även villkorade med värdet på marknaden. Advokater kan också hjälpa till att ställa upp avtal, så en part inte tillbaka ut ur affären. Även om ett lämpligt steg är det också en extra avgift när byta hem som normalt inte förknippas med en traditionell försäljning. Dessutom när du stänger en affär, bör hus swappers följa samma steg som om de vore stänga en del i en traditionell försäljning genom att följa inspektioner och låta den andra parten känner till några skador och reparationer som behövs till fastigheten.

En faktisk transaktion hus swap kan vara en svår och utdragen process av rygg-och-tillbaka sina potentiella bytare. Redan då vet husägare inte exakt vem de har att göra med, eftersom de huvudsakligen kommunicerar med främlingar och måste vara försiktig med bedrägerier. Det finns heller inga rättsliga åtgärder i samband med ett hus swap om en del faller igenom. Eftersom en licensierad mäklaren inte var inblandad i köpet, om det finns problem med huset när en ny ägare flyttar in, finns det små mängder.

Dessutom husägare har fortfarande särskilda behov i fråga om vilken typ av hem de vill och områden de vill leva i, vilket gör det svårt att verkligen göra ett hus swap. Många fastighetsmäklare talar för att husägare inte enbart bör förlita sig på swapping att handla sina hem. Det bör fungera som ett alternativ, men en som fortfarande anses alltför trendigt att accepteras i de vanliga i stället för traditionell försäljning.

House byta är ett nytt och trendigt alternativ för att utbyta ett hem för annan. Ett hus swap är inte för alla men eftersom det krävs en tid engagemang ytterligare avgifter för advokater, och möjligheten att drabbas av bedrägerier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.