Vad är ett formulär 1065?

Form 1065 är ett dokument som utfärdats av USA Internal Revenue Service (IRS) för särskilda skattemässiga skäl relaterade till ett bolag. Det fullständiga namnet Form 1065 är USA: s återkomst partnerskap inkomst. Det används för att lämna uppgifter såsom inkomst, förluster, vinster, avräkning eller avdrag, ackumulerade under driften av ett partnerskap för ett beskattningsår. Det kan lämnas in elektroniskt, och måste det lämnas in i tid-senast den 15 april, om inte 15. Infaller på en lördag, en söndag, eller en förlängning ges.

Form 1065 är nödvändigt eftersom varje partner bidrar till partnerskapet och i gengäld aktier eventuella vinster eller förluster som företaget upplevelser. Partnerskapet själv betalar aldrig skatt på inkomster det gör, men det passerar dessa vinster eller förluster genom sina partner som betalar skatt. De parter får också avdrag eller krediter som de passerade från partnerskapet.

Det finns flera typer av partnerskap, och var och en har särskilda regler om huruvida det bör filen Form 1065. Till exempel är det ovanligt att en inhemsk partnerskap, ett partnerskap som bygger i USA, för att inte filen Form 1065. Detta kan hända om bolaget inte har gjort någon inkomst eller ha några kostnader som kan dras av eller krediteras. Andra exempel på partnerskap med en utländsk partnerskap: om den är ansluten med handel eller affärsverksamhet i USA, kommer det sannolikt också måste filen Form 1065. Även om ett företag är en LLC måste den fil Form 1065. Och religiösa organisationer som är befriade från inkomstskatt måste filen också.

Det finns flera ytterligare sidor som kan behöva fyllas i och lämnas in med blankett 1065. De flesta av dem ligger direkt på själva formuläret. Beroende på de typen av partnerskap, inte alla scheman måste lämnas in. De flesta av de mallar ge ytterligare finansiell information om partnerskap och bidrag och delar av inkomsterna och förluster för enskilda partners.

Den skatterelaterade dokument kan vara förvirrande att lista ut och fil. Det finns detaljerade instruktioner på IRS webbplats. Men de kan vara lite överväldigande och förvirrande också. Med hjälp av en bra skatt advokat eller revisor, några specifika frågor kan besvaras tydligt och korrekt. I många fall kommer advokat eller revisor ber bara om det pappersarbete i samband med partnerskap och fyll i blankett 1065 på uppdrag av partnerskapet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.