Vad är ett House Party?

Ett hus part eller hemma part har flera definitioner. Vi kan tänka på sådana partier som långhelg fester där gästerna stannar flera nätter i ett hem. En annan definition av House Party är när typiskt college-åldern unga vuxna hålla en stor fest i någons hem, och detta är differentierade från att hålla en part i ett studenthem. Dessa definitioner har lite att göra med huset part i näringslivet och särskilt i direktförsäljning. I stället är i näringslivet de i hemmet partiet ett medel för att införa inbjudna gäster till produkter som de kanske vill köpa.

Det finns flera sätt ett hus man kan organiseras. En person som är värd för part får säljaren av varor och vara en representant för en viss direktförsäljning företag. Denna person bjuder vänner och bekanta till huset part att prova eller utforska de olika varor som erbjuds, vanligtvis från ett företag. Vid direkt försäljning kan säljaren ha köpt varorna till självkostnadspris och får sälja den på vinst, om detta inte alltid fallet. Dessa parter är ofta marknadsförs mot kvinnor, med en mängd produkter som finns tillgängliga. Dessa kan bestå av kosmetika som Avon ® och Mary Kay ®, hem produkter som Tupperware ®, och en mängd andra saker som mat, köksutrustning, hem och trädgård prydnadsföremål, kläder och leksaker för barn.

ibland den person som är värd för huset part inte är en försäljare. Istället en representant kan övertyga en vän att vara värd för i hemmet partiet. Det kan finnas vissa fördelar på detta scenario för ett par skäl. Någon som inte säljer produkterna förefaller stödja dem genom att vara värd en fest. Den person som värd kan också ha en större bekantskap än säljare, vilket ökar potentiell kundkrets av företrädaren. En annan fördel är att säljare kan fokusera på att presentera varor och inte behöva använda sin tid att organisera en fest.

House parterna ofta roliga sociala evenemang, där kvinnor förvänta oss en försäljning presentation eller visa produkter som de kan ha nytta av. Om du har blivit inbjuden till en sådan part kan det vara klokt att ta med checkhäfte. Det är också okej att inte delta i dessa partier, eftersom de är försäljning händelser där någon kommer att försöka sälja dig något. Bjuds in till ett hus man fokuserat på att sälja varor är inte detsamma som att vara inbjuden till någons hem. Du är inte förväntas återgälda socialt, men om du går, vänta en försäljare att be dig att bli en representant och /eller värd en fest för henne.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.