Vad är en van Wrap?

En van WRAP är en typ av reklam som appliceras direkt på en van. Auto omslag i allmänhet kan användas för att packa in allt från stadsbussar till bilar, och är en populär metod för billig reklam. Människor kan beställa van wraps för företagets fordon eller personligt fordon, och vissa företag kommer att betala folk att köra svepte fordon som en form av mobil reklam. Vissa företag är specialiserade på van omslag, medan andra kan erbjuda det som en del av en större svit av tjänster auto kroppen.

Van wraps görs genom att utforma reklam som kommer att omfatta ett fordon, och skriva ut den på en hög kvalitet vinyl som gäller för bilen. Ett laminat tillämpas också att försegla van wrap och förhindra repor och liknande problem. En god wrap kan pågå fem år med skarpa färger och en ännu utseende. Vissa wraps är mindre hållbara, särskilt om de inte görs på rätt sätt. Designen tar en del arbete, eftersom det är nödvändigt att komma med något som kommer att vara lätta att läsa, visuellt intressant och engagerande från olika avstånd.

En klassisk användning av en van wrap är på ett företag fordonet. Till exempel kan ett bageri wrap sin skåpbil med reklam om bageriet så att även om van går igenom staden, kommer folk se reklam. Van wraps används för att annonsera personlig företagen och kan vara ett kraftfullt verktyg reklam för ett företag som inte har råd med en mer omfattande annonskampanj.

Dekorativa van wraps finns också. I detta fall är ingenting som ingår i reklamen, med wrap används för att lägga till färg eller intresse för ett fordon. Någon kan exempelvis besluta om att de passionerat vill att deras van att se ut som en gigantisk rullande ättikslag, i vilket fall en van wrap med en ättikslag design skulle tillämpas.

Lagar om täcker fönstren på skåpbilar varierar . I vissa regioner, som omfattar ca fönster är tillåtet, även om folk kan rådas att använda en wrap material som är perforerad, för att synas. Vanligtvis förarens fönster och de främre fönstren måste vara öppen för synlighet. För dem som är berörda, bör tjänstemän på en polisstation eller avdelning av motorfordon kunna citera det relevanta avsnittet av fordonet kod.

Kostnaderna för en van wrap varierar. Det är tillrådligt att få flera offerter och begära att få se den portfölj av företaget, be särskilt för bilder som visar hur väl wrap bär över tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.