Vad är en bok Scout?

En bok Scout är en person som hittar böcker för onlinebokhandlarna. Boka scouter jaga böcker används bokhandlar, bibliotek försäljningen bok, försäljning egendom, butiker sparsamhet, loppmarknader och försäljning varvet. De bär ofta en mobiltelefon kopplad till Internet.

De anger bokens ISBN i bokhandeln Internetbaserat system som avgör om bolaget behöver just den boken. Om online-bokhandel behöver boken för bokföringen, boken scout köper boken och säljer det till online-bokhandel. Online bokhandlare brukar betala alla fraktkostnader.

Om en person vill sälja begagnade böcker, finns det flera böcker att köpa bolag att välja bland. Tyvärr, bokhandeln vanligtvis betalar inte mycket för de böcker som finns i en bok scout. Boken scout säljer boken till nedan pris, men bokhandlaren säljer samma bok för ett högre pris till sina kunder.

Cash4books. net är ett företag som verkligen lönar sig att vara dess bok scouter. Företaget är beläget i Beaverton, säljer eller och köper och böcker. Det lovar varje potentiell bok betalning spana snabb och tillförlitlig kommunikation. En medlem av Better Business Bureau, betalar företaget boken scouter för att frakta böckerna. När en bok scout lokaliserar en bok, hon typer ISBN i Cash4books webbplats och träffar på Enter. Platsen avgör snabbt om huruvida bolaget behöver boken och hur mycket det kommer betala för det.

Cash4books godtar inte skadade böcker. Den avvisar omedelbart böcker med sönderrivna sidor, sliten bindande och felande eller lösa sidor. Cash4books vägrar också böcker med vatten och brandskador eller starka lukter. Å andra sidan har företaget en bok som har en liten mängd av att skriva, understrykning, eller markera på högst 20 procent av dess sidor. Om en bok ursprungligen tillverkades med en CD eller DVD, den ursprungliga CD-eller DVD skall medfölja boken. Givetvis måste det också vara i utmärkt skick.

CKY Böcker använder boken scouter att jaga en mängd olika böcker också. Beläget i Nicholasville, KY, CKY Böcker lovar att betala boken scouter inom 24 till 48 timmar av böckerna tas emot. Det anges också att den kommunicerar snabbt med säljare. Webbplatsen fungerar på samma sätt som Cash4books.

Säljaren kommer in i bokens ISBN in på webbplatsen och klickar på en knapp för att se om företaget vill köpa boken. Den berättar också säljaren hur mycket det kommer betala för det. Om boken scout accepterar erbjudandet betalar företaget för sjöfarten. Gå till CKYbooks. com för ytterligare information.

CKY Böcker och Cash4books är bara två av många böcker som säljer företag som kräver tillgång till en person som scouter för böcker. Besök Bookscouter. com att få tillgång till en mängd olika online-företag som vill köpa begagnade böcker. Den Bookscouter webbplats ger boken spana in en bokens ISBN-nummer i sitt system och visa de många företag som erbjuder att köpa just den boken och hur mycket var och en är villig att betala. Säljaren kan sedan välja det högsta anbudet. Att arbeta för företag bokar köpa får inte göra en bibliofil förmögen, men det kan vara ett bra sätt att tjäna lite extra pengar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.