Vad är en Retail Kiosk?

En detaljhandel kiosk är en liten struktur som finns i köpcentra och andra platser med mycket fot eller biltrafik. Det är oftast dedikerade till att sälja en viss typ av objekt som solglasögon, vind upp leksaker, eller livsmedel som specialitet (godis, glass etc). Strukturen i varje kiosk kan variera, men ofta har omgivande väggar som är cirka midja stora och att fungera som montrar. Kunderna kommer inte in i kiosken, i de flesta fall, utan i stället handla utanför.

Många säljare har hittat detaljhandeln kiosken ett bra alternativ till hyra ett skyltfönster. Den skulle kunna användas av oberoende säljare eller tillverkare och de som associeras med betydligt större företag som har starka skyltfönster företag annat håll eller att en stor del av sina varor via post /Internet beställning. Dessutom en del företag verkar en kiosk i några månader under semestertid fick sälja artiklar inriktad på semester eller befinner sig i stor efterfrågan på de tider av året.

En av de främsta fördelarna med detaljhandeln kiosk är det utrymmet hyr vanligtvis kostar betydligt mindre än vad det skulle kosta att hyra en komplett butik. Hyra kan variera beroende på årstid. Dessa inrätta semester-inriktad kiosker får betala mest, eftersom utrymmet är i den högre efterfrågan när konsumenter är mest sannolikt att vara närvarande. Dessutom kan vissa leasers (köpcentra eller andra platser) be om en liten andel av detaljhandeln kiosk vinster.

Under många omständigheter när kiosker eller mindre kärror finns i gallerior, köpcentret, som en del av ett hyresavtal. ger dem. Detta är köpcentret sätt att kontrollera och effektivisera utseende. En del människor föredrar att design eller göra en egen kiosk, men då de ska vara ansvariga för att flytta den in och ut efter behov. Inte alla gallerior tillåta detta och åtminstone hyra en kiosk tenderar att vara billigare än att bygga och transportera en.

Förutom lägre hyror, garanterat gångtrafik kan göra med en detaljhandel kiosken ett attraktivt koncept. Många ligger i direkt centrum remsor av gallerior, och det betyder kunder måste klara dem för att flytta från en plats till en annan. Merchandise visas i det öppna och kunden inte ens in i en butik för att se vad det är, det är precis där framför och vissa poster kan visas kontinuerligt med att engagera intresse förbipasserande. Öppna varor visas har en möjlig nackdel, säljare måste hålla poster säkra att undvika större lätthet där saker kan bli stulna.

Naturligtvis ibland ett detaljhandel kiosk eller vagn används på andra platser än gallerior. Ett antal turistattraktioner låta oberoende venders komma in för att sälja turist liknande föremål. Kaffe kärror är ganska populär i stora eller små byggnader och kan serveras en population av arbetstagare i byggnaden. Ett antal olika sätt finns att använda sig av en detaljhandel kiosk eller vagn.

Medan vissa kiosker är ganska fasta fixturer, andra kommer och går snabbt. För konsumenten, detta skulle innebära att ta reda på vilken typ av konsument skydd finns om ett objekt måste återlämnas. Kunderna kommer att få väga inköp, tillförlitlighet och behov av inköp mot någon avkastning politik. För arbetstagarna få ett jobb på ett detaljhandel kiosken innebär ofta att arbeta deltid på tillfällig basis. Återigen kan detta variera, och en del företag som har skyltfönster butiker också, rotera anställda i personalstyrkan en kiosk. Alla typer av tillfälligt lager, dock oftast innebär ett tillfälligt jobb.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.