Vad är en Mall Kiosk?

ett köpcentrum kiosk är en liten detaljhandeln monter i gången av ett köpcentrum. En relativt ny innovation i en värld av detaljhandeln, är köpcentret kiosken numera syns överallt i köpcentrum över hela USA. En återförsäljare äger vanligtvis en galleria kiosk, medan liknande köpcentrum vagnen hyrs vanligtvis ut. Eftersom de dök upp i 1990-talet har köpcentret kiosker genomgått ett antal förändringar, och de finns nu i en mycket större mängd olika former och stilar än de en gång var.

gallerian kiosken drar nytta av gångtrafik i köpcentra och försöker locka impuls köpare. Ägaren av ett köpcentrum kiosk kan visa sina varor till allmänheten utan att behöva locka folk inne i ett skyltfönster. En del återförsäljare som använder kiosker aktivt bjuda förbipasserande att prova deras produkter eller titta på en demonstration. En annan fördel med köpcentret kiosk över en traditionell skyltfönster är den reducerade bekostnad av att hålla den välfylld. Kiosken modellen fördelar gallerian genom att vrida tidigare outnyttjade områden till privatpersoner och mindre utrymmen.

Kiosker och kärror är bäst för leverantörer av små specialprodukter såsom smycken, leksaker, eller kosmetika. Vissa var dock få en mer ovanlig erbjudanden, såsom ordförande massage eller futuristiska glass. En del använder köpcentrum kiosker helt enkelt för att annonsera för sin verksamhet, till exempel ett gym eller en resebyrå. För vissa produkter erbjuder köpcentret kiosken den perfekta storleken på utrymmet och synlighet. Andra leverantörer använder kiosken som en språngbräda till större, mer etablerade företag med permanenta butiker.

Ägaren av ett köpcentrum kiosk eller vagn vanligtvis hyr yta i gallerian. De kan hyra ett schablonbelopp, vilket normalt högre i semesterperioden i november och december. Alternativt kan de betala en grundläggande abonnemangsavgift plus en andel av företagets försäljning intäkter som överstiger ett visst belopp, en siffra som kallas översatsning hyra .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.